Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
.-..-.
üzenetére
A mérleg mindkét serpenyőjébe bőven lehet még pakolgatni dolgokat.
Nagyon ritkán közlekedem vasúttal, így nem is annyira olvastam utána milyen fejlesztésekkel pakolták tele a kocsikat. És olyan hírek se nagyon jöttek velem szembe, hogy utasoknak tömegével mennének tönkre az elektromos készülékeik amiatt, mert vonaton töltenék.
A másik oldalon inkább rendkívül apró jelenségek vannak.
Ezek a modern trafók lehet érzékenyebbek bizonyos dolgokra. Például a szakaszok közötti átkapcsoláskor lehetnek olyan elektromágneses vagy egyéb jelenségek, ami zavart okozhatnak valahol a roller rendszerében töltés során.
HiFi körökben a készülék és a konnektor közötti hálózati kábelért is képesek egyesek 1.000 dollárt kiadni.
Vagy amikor még iskolásként floppy lemezen hordoztuk az adatokat, akkor egy villamossal megtett út során simán átrendeződtek a bitek az adathordozón. (Tudom itt másként tárolódnak az adatok, de ki tuja melyik elemre van működés közben kellemetlen hatással.)
Plusz ott a rázkódás is, ami apró kontakt hibákat okozhat.És ott van mindezek felett a rossz anyagi helyzet, hogy a vasútnál gyakran csak áthidalják a problémákat, nem szakszerűen vannak kijavítva a hibák. Hiába tervezik meg jóra a védelmi vonalat, ha nincs pénz megfelelően karbantartani.
Ezek az apró tényezők összeadódva meg se közelítik azt az optimális töltési körülményt, amit otthonomban el tudok érni. Ezért én a saját cuccain esetében kerülném a vonaton való töltés.
A mérés nekem is eszembe jutott, csak nem akartalak erre megkérni.
A Ninebot iszonyat sok adatot gyűjtött be az akkumulátorok töltéséről, használat és állás során történő lemerülésről. Éveken át gyártották a bérrollereket, baromi jól tudták monitorozni a töltéseket, vagy ha kellett, akkor teszt jelleggel átállítgatni a dolgokat az újabb valós "tesztekhez".
Ezeknél a harmadik generációs rollereknél a BMS 2.0-ba sok újítást beletettek, talán még a naplózás is része és hogy azt valamilyen módon feldolgozzák. Most mintha kevesebb információt találnék róla, lehet valami dokumentációban olvastam nem a honlapon, de a GT3 Pro esetén is csak annyit találtam most a szokásosak mellett mint: Töltési idő nyomon követése, Akkumulátor állapotának figyelése. Érdekelne milyen adatokat gyűjtenek be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest