Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Azt írtad 20-al mentél. Későn vetted észre hogy nem figyel és már nem volt időd megállni (helyette)? Pedig annál a tempónál rendkívül rövid a fékút. Nyilván ő volt a hibás, de pont úgy jött ki a helyzet, hogy erre már nem volt lehetőség?
17 évesen engem ütöttek el egyszer egy kereszteződésben. Az autós csak az autókat nézte, semmi más járművet nem. Azt mondta nagyon sietett, fel se tűnt hogy ott vagyok, annyira csak egy másik autósra koncentrált. Stop tábla volt neki, balról elhaladt az autó, én jobbról mentem egyenesen a védett úton. Rajtam akkor az segített, hogy még rá tudtam gyorsítani, így a kerékpárnak csak a hátsó kerekét találta el.
Hasonló esetekben nagyon jól jöhet, ha van a járműben még tartalék, és rá tudunk gyorsítani. Aki folyamatosan a végsebességen közlekedik az leszűkíti a lehetőségeit. (Jó lenne, ha a korlátozások ellenére is 3-5 másodpercre túl lehetne lépni ezt, csak technikailag és jogilag problémás.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi