Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• PociAti

őstag

válasz enginev3.0 #33753 üzenetére

Azt írtad 20-al mentél. Későn vetted észre hogy nem figyel és már nem volt időd megállni (helyette)? Pedig annál a tempónál rendkívül rövid a fékút. Nyilván ő volt a hibás, de pont úgy jött ki a helyzet, hogy erre már nem volt lehetőség?

17 évesen engem ütöttek el egyszer egy kereszteződésben. Az autós csak az autókat nézte, semmi más járművet nem. Azt mondta nagyon sietett, fel se tűnt hogy ott vagyok, annyira csak egy másik autósra koncentrált. Stop tábla volt neki, balról elhaladt az autó, én jobbról mentem egyenesen a védett úton. Rajtam akkor az segített, hogy még rá tudtam gyorsítani, így a kerékpárnak csak a hátsó kerekét találta el.
    Hasonló esetekben nagyon jól jöhet, ha van a járműben még tartalék, és rá tudunk gyorsítani. Aki folyamatosan a végsebességen közlekedik az leszűkíti a lehetőségeit. (Jó lenne, ha a korlátozások ellenére is 3-5 másodpercre túl lehetne lépni ezt, csak technikailag és jogilag problémás.)

Új hozzászólás Aktív témák