Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Ráti

tag

válasz Ráti #31148 üzenetére

Megszültem, megvettem, várom a csomagot. Xiaomi 5 Max lett.

Navee N65-t elvetettem a felfüggesztés hiánya miatt. Maradt az Xiaomi 5 Pro, Max, Ninebot F3 Pro.
    A Ninebotra nem akartam várni és ahogy néztem nem adott volna annyi pluszt amennyivel többe kerül (egy halvány plusz pont a Xiaomi mellett, hogy fekete). Pro helyett a Max lett mert belefért még a keretbe.

Köszi mindenkinek aki segített eligazodni!

• PociAti

őstag

válasz Ráti #31148 üzenetére

Ninebot F3 Pro E-nek számos egyértelmű előnye van:
    - közel 1 kilóval könnyebb,
    - IPX6 szemben az IPX5-tel*,
    - BMS 2.0 nagyon okos dolgokat tud**,
    - gyorstöltő***,
    - opcionális 460Wh akkumulátor,
    - elöl + hátul tárcsafék + E-ABS, míg a Xiaomin csak E-ABS és első dobfék van.

Ami csúnyán visszaüthet, a max. 1200 W-os teljesítmény, míg a többiek beleférnek az ezres határba.

Lengéscsillapításban meg valószínűleg a Xiaomi 5 Pro a legjobb, aztán F3 Pro, majd az 5 Max, de erről majd az összehasonlító tesztek után lehet csak óvatos véleményt alkotni.

* Xiaomi és Ninebot IPX4-es rollerek is simán elviselték a kisebb esőt, nincs rá panasz. Kínai szaroknál ez nem lenne életbiztosítás.
    ** Bár a legnagyobb nyertese a gyártó lesz.
    *** pl. Max G3 előrendeléskor egyes országokban ezt most ajándékba adják, F3 Pro esetén nem tudom mi a helyzet, kb. 16.000 Ft az ára.

Az meg hogy Ninebot 24, Xiaomi 22%-os hegymászó képességgel rendelkezik nem mérvadó. 1-2 centi különbség sem az. Az abroncsok is eltérőek, mindegyiknek vannak előnyei.

Új hozzászólás Aktív témák