Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ráti
tag
Megszültem, megvettem, várom a csomagot. Xiaomi 5 Max lett.
Navee N65-t elvetettem a felfüggesztés hiánya miatt. Maradt az Xiaomi 5 Pro, Max, Ninebot F3 Pro.
A Ninebotra nem akartam várni és ahogy néztem nem adott volna annyi pluszt amennyivel többe kerül (egy halvány plusz pont a Xiaomi mellett, hogy fekete). Pro helyett a Max lett mert belefért még a keretbe.Köszi mindenkinek aki segített eligazodni!
-
PociAti
őstag
Ninebot F3 Pro E-nek számos egyértelmű előnye van:
- közel 1 kilóval könnyebb,
- IPX6 szemben az IPX5-tel*,
- BMS 2.0 nagyon okos dolgokat tud**,
- gyorstöltő***,
- opcionális 460Wh akkumulátor,
- elöl + hátul tárcsafék + E-ABS, míg a Xiaomin csak E-ABS és első dobfék van.Ami csúnyán visszaüthet, a max. 1200 W-os teljesítmény, míg a többiek beleférnek az ezres határba.
Lengéscsillapításban meg valószínűleg a Xiaomi 5 Pro a legjobb, aztán F3 Pro, majd az 5 Max, de erről majd az összehasonlító tesztek után lehet csak óvatos véleményt alkotni.
* Xiaomi és Ninebot IPX4-es rollerek is simán elviselték a kisebb esőt, nincs rá panasz. Kínai szaroknál ez nem lenne életbiztosítás.
** Bár a legnagyobb nyertese a gyártó lesz.
*** pl. Max G3 előrendeléskor egyes országokban ezt most ajándékba adják, F3 Pro esetén nem tudom mi a helyzet, kb. 16.000 Ft az ára.Az meg hogy Ninebot 24, Xiaomi 22%-os hegymászó képességgel rendelkezik nem mérvadó. 1-2 centi különbség sem az. Az abroncsok is eltérőek, mindegyiknek vannak előnyei.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- Milyen joysticket vegyek?
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock UD22
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest