Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Reggie0
üzenetére
A "pofára esés" csak egy jól hangzó kifejezés. A lényeg az lett volna, hogy elestél, mert nem volt elég idő bármit csinálni, és nem azért, mert nem tudtál elég gyorsan futni...
Különböző baleseti szituációk vannak: NÉHA van idő reagálni, és ha megpróbálsz futni, csak éppen nem jön össze, valóban lehet belőle gurulni is egyet (én is anno "szabályos" mae ukemit hoztam össze, nulla fejbeverés, nulla sérülés, azaz a hátamat sem ütöttem meg, pedig aszfalton történt, az meg tudjuk, hogy kemény). Másik esetben meg semmi ilyesmire nem volt idő, és hasra vágodtam. Teljesen esélytelenül arra, hogy lépjek egyet akár, hiszen ha megdob a taposó onnan már elég szar helyzetben vagy... Az egész csak arról szól, hogy nehogy már valaki (légből kapott módon!) azért beszéljen le másokat pl. munkavédelmi cipő használatról, mert szerinte abban nem lehet futni (lehet), és inkább törje össze a lábujjait, amikor esés közben belerúg a sportcipőjében az aszfaltba... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- További aktív témák...
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Különböző baleseti szituációk vannak: NÉHA van idő reagálni, és ha megpróbálsz futni, csak éppen nem jön össze, valóban lehet belőle gurulni is egyet (én is anno