- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
PociAti #29535 üzenetére
Az rendben van, de például egy sör miatt (vagy nem tudom mennyi) miért kell eltiltani valakit az összes gépjármű vezetésétől (elkobozva a jogosítványt), miközben a másik rolleres, akinek nincs jogosítványa, de elkapták, megússza büntetéssel. (Őt is eltiltják a gépjárművektől, csak őt ez nem nagyon idegesíti, mert úgysem vezetett autót / motort). Roller helyett pedig kerékpározni is lehet /pedelec.
Tehát itt a társadalmi igazságosság sérül szerintem. Az egyenlő elbírálás elve.
Korábban ki lett mondva, hogy aki kerékpárral követ el bármit, jogosítványát nem kockáztatja, egyszerűen semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Most itt a "gépi hajtás" görcsös jogi értelmezése behoz egy olyat, hogy az egyik rollerest jobban sújtják, mint a másikat, ugyanazért a cselekményért (alkoholszintért). Nyilvánvaló, hogy nem kell mattrészegen rollerezni, nem is azt mondom, csak itt valami sántít szerintem.
Ha valaki például vendégségben volt, barátnőnél vagy bárhol, meg mondjuk nagyrészt már fel is szívódott az anyag, de mégis kimutatható. Adott képességei birtokában, csökkentett sebességgel, óvatosan hazahúz, egy amúgy is kitapasztalt, biztonságos úton, azt miért kell terrorban tartani, hogy bukhatja a jogosítványt, míg a másik rolleres mondjuk közel sem kockáztat annyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest