Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
DigitXT #29191 üzenetére
"Egyébként a 10"-os kerekű (pontosabban felnijű) robogókat szokás megköpködni, hogy "kis kerekűek", és hát a Hungárián azért van is min aggódni, olyan kátyúk vannak, meg a nyomvályúk nekem még a 12"-os (felnijű) Majesty 250-esemet is durván megvezették.
"
Hungárián és olyan helyen, ahol 70-el lehet menni és nincs buszsáv nem megyek, nem őrültem meg elüttetni magam.
Mivel Bp.-en születtem, és párszor már "megkerültem a földet" nagyrészt kb.90-95%-ban itt mozogtam, van némi helyismeretem, alternatív útvonalak, így nem okoz problémát a kerülőút.
Kátyús, szaggatott aszfaltú úttest témában, meg :
felállok a PEG-re, lábtartókra úgy endúrósan, aztán tőlem rázhat, amennyit akar, meg se kottyan, oszt ha vége visszacsüccsenek.
És egyébként igazad van megint, rendes motor 17"-os kerékkel készül min.
Ha lett volna nagyobb kerekű roller se biztos, hogy meg tudtam volna venni, szándék ugyan meg volt, de már így is cipőkanállal fér be a liftbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest