Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• alphamooncam

őstag

válasz PociAti #29180 üzenetére

"Mondja ezt az, aki 50-nel, 60-nal vagy mennyivel száguldozik egy átépített, apró kerekű lélekvesztőn városi körülmények közözött."

Mivel ez kifejezetten nekem szólt, csak szeretném jelezni, hogy a kerekeim nem is annyira apró méretűek, pontosan egy sokak által ismert VESPA és más olasz segédmotor-motorkerékpár méretűek. Igen, a 125ccm-esiken is ezt a 10"-os méretet találták ki a mérnökök. [link]

Kereken pedig nem építettem át semmit. Gyári, Dualtron gyártmányú elasztomer puhább gumirugózást kapott, és a gyári beszállító Zoom négydugattyús féknyergeket. Ha ezt érted átépítésen, akkor igen tuningolt a Dualtron Citym.

Mondjuk tervbe van, hogy ha a jelenlegi abroncs elkopik, akkor 90/90-es vagy 100/80-as gumikat fog kapni Michelin, Continental vagy Bridgeston márkából. Meglátjuk.

Száguldozni pl. a Hungaroringen, meg Kakucson, tököli reptéren stb "száguldoztam", de az nem 50-60 volt, hanem 270km/h a célegyenes végén...

Így már talán Te is megérted, hogy miért nem értelmezhető az 50-60 nal a "száguldozik" kifejezés.

"A balesetek zöme figyelmetlenségből ered, ami a nagy sebességből velejárója, mert nincs idő minden részletet idejében felmérni és megfelelően lereagálni. "

Ez mekkora BS ! Szóval aki nagy sebességgel vezet, az figyelmetlen, hát gratulálok, ezt nem tudom hogy hoztad össze, de nem hiszem hogy ezt komolyan gondolod!

Új hozzászólás Aktív témák