Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
PociAti #29166 üzenetére
"A kérésed szűk látókörű. Ismét. Mert egy rendkívül szűk esetből indulsz ki, nem az egész rendszerből. Mihez kezdjenek azok a sisakkal, akik mondjuk lekésik a buszt, és mennének 2 megállót a bérrollerrel? "
Ez most komoly ?!Válaszom egyéni, szoc probléma, így járt stb.
Miért kéne nekem vagy másnak, akik felelősen gondolkodnak ugyan áttételesen, de fizetni azért mert ugyan tudtad, hogy megtörténhet a baleset, de nem tettél ellen semmi elvárhatót.
Kb. lesz@rom, hogy hova teszed a bukót, de ne nekem kelljen már fizetni ezért, mehetne az a pénz olyan helyre, ami indokoltabb pl. rövidebb sorra kerülési időre.
Nem kell mondanom nem az állambácsit féltem, de amit visszaoszt azt valakinek be kell fizetni, adott esetben olyannak akinek nagyobb szüksége lenne arra a pénzre.
Bakker, még hogy én vagyok szűk látókörű inkább Te terelsz mindenféle marhasággal, aminek semmi köze a bukósisak viselésének előírásához!
-
válasz
PociAti #29166 üzenetére
A kérésed szűk látókörű. Ismét. Mert egy rendkívül szűk esetből indulsz ki, nem az egész rendszerből. Mihez kezdjenek azok a sisakkal, akik mondjuk lekésik a buszt, és mennének 2 megállót a bérrollerrel?
Szoktam buszon szállitani a rollert és simán leülök a sisakban, ráadásul helyközi járaton, rendszeresen. Na erre varrj gombot báttya:
itt speciel levettem a sisakot. Ja protektor is van rajtam mint látható. Rollereseknek ezt is kötelezővé kellene tenni!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mozilla Firefox
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Eladó Xiaomi 14 5G 5G 16/512GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest