Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
st6969
üzenetére
Nézd meg az m365 Tools, XiaoDash, Scooter Hacking Utility programokat. Most nem vagyok otthon és a roller sincsen velem, de valamelyikben lehet a sebesség limiteket állítani. Én is azzal (ezek közül valamelyikkel, de már nem emlékszem pontosan melyikkel) állítottam át az ECO módot 20 km/h -ra, meg a global limitet is a G30 -amon. Ha ezeket a limiteket mind leveszed 20 -ra, akkor elvileg nem fog egyik módban sem többel menni, aztán később meg vissza emelheted, ha mégis kellene a gyári (vagy nagyobb) sebesség. Németbe ne rakd a régiót, mert onnan nem biztos, hogy vissza lehet rakni és akkor örökre ott marad. (A G30 -nál legalábbis így működik.) Aztán akkor már hiába akarnád meggondolni magadat. (Ráadásul eladni is nehezebb.) Ami még akadály lehet, ha frissítetted már a szoftverét, mert az újabb verziók már nem feltétlenül "engedik" a paraméterek módosítását.
Remélem nem írtam csomó hülyeséget. A saját G30 -as tapasztalataim beszéltek belőlem. A D28E esetén elképzelhető, hogy nem ugyanaz (vagy legalább is hasonló) a dolog, így garanciát nem vállalok rá, de szerintem egy próbát azért megérhet, hogy ránézz a programokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest