Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• glaci

őstag

válasz st6969 #27031 üzenetére

Nézd meg az m365 Tools, XiaoDash, Scooter Hacking Utility programokat. Most nem vagyok otthon és a roller sincsen velem, de valamelyikben lehet a sebesség limiteket állítani. Én is azzal (ezek közül valamelyikkel, de már nem emlékszem pontosan melyikkel) állítottam át az ECO módot 20 km/h -ra, meg a global limitet is a G30 -amon. Ha ezeket a limiteket mind leveszed 20 -ra, akkor elvileg nem fog egyik módban sem többel menni, aztán később meg vissza emelheted, ha mégis kellene a gyári (vagy nagyobb) sebesség. Németbe ne rakd a régiót, mert onnan nem biztos, hogy vissza lehet rakni és akkor örökre ott marad. (A G30 -nál legalábbis így működik.) Aztán akkor már hiába akarnád meggondolni magadat. (Ráadásul eladni is nehezebb.) Ami még akadály lehet, ha frissítetted már a szoftverét, mert az újabb verziók már nem feltétlenül "engedik" a paraméterek módosítását.

Remélem nem írtam csomó hülyeséget. A saját G30 -as tapasztalataim beszéltek belőlem. A D28E esetén elképzelhető, hogy nem ugyanaz (vagy legalább is hasonló) a dolog, így garanciát nem vállalok rá, de szerintem egy próbát azért megérhet, hogy ránézz a programokra.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés