Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
DroiDMester #26550 üzenetére
Azt szerintem sosem állította senki (legalábbis remélem), hogy a mantis hibátlan és sérthetetlen
Mantis ár érték arányban verhetetlen. Úgy ennyi.
Teszem hozzá, sosem került 3x annyiba, inkább max 1,5x,azért az a 3x ár már erős ferdítés kategóriába hajlikDe miért is akarunk összehasonlítani egy 31 kilós 1 motoros 48v os gépet egy 28 kilós 60v os dual géppel? Mondhatni semmiben sem egy kategória
Amúgy az a fék a kukirin gépeken nem csak vicc (g4 en meg valami dualon is volt talán, atyám), hanem életveszélyes. Semmit nem fog cserébe ban hogy az egész szerkezet ketté törik. Legyen inkább egy 10essel drágább a gép és ne tegyék már ezt rá
Amúgy szerintem mantistol felfelé mindenen hidraulikus fék van már. Kisebb zero 10x en volt még mechanikus (abból mondjuk egy ettől erősebb fajta) meg ősidőkben kb mindennen. De ma azért már nem látok ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- CORSAIR K100 AIR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest