Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PociAti

őstag

válasz intuicio #26337 üzenetére

Bár említettem hogy nem érdekelnek a nagy rollerek, pláne azok hackelései, mégis szembejött velem egy áprilisi blogbejegyzés, melyben először arról írtak, hogy a ScooterHacking ReFlasher v1.4-es változatával már downgrade-elni leget a Max G2-t (DRV/ESC).
    Másfél héttel később meg hogy Race módban feloldható a 40 km/h sebesség, az ingyenes ScooterHacking Utility-vel.
    A bináris állomány mellé csomagolt json fájlba belenézve ezt látni:
    "displayName": "1.4.8 (40 km/h)",
    "model": "g2",
    "compatible": ["g2_DRV_STM32F103CxT6", "g2_DRV_AT32F415CxT7"],
    Magyarán, a STM32 és AT32-es chipekkel szerelt G2 modellekkel is működik.
    Innentől nem kell már a XiaoDash-nek rollerenként 50 dollárt fizetni, lett ingyenes megoldás rá (mint ahogy az várható volt). A saját CFW előnye, hogy úgy hangolod a rollert, ahogy szeretnéd. Nem feltétlenül a nagyobb erő kifacsarása a cél, van aki csak jobban magára szabja (pl. egész rövid tempomat bekapcsolási idő).

• PociAti

őstag

válasz intuicio #26337 üzenetére

Közben megnéztem pár videót, átrágtam magam jó sok fórum bejegyzésen, és egyre kevésbé egyértelmű a helyzet Ninebot F40E esetében.
    https://www.youtube.com/watch?v=zkcet05Erfg
    Ebben a videóban például windowsos alkalmazást, Ninebot Flasher-t használ a fickó, és ami a meglepő, a szériaszám átírásakor nem a roller termékazonosítóját írja át (a szériaszám 4. elemét, ami F40E esetén F, F40 esetén pedig E vagy V) és a többieket változatlanul hagyják, hanem a gyártás dátumát (az évet és a hetet) 1111-es számra, ezzel a sebességkorlátozást oldja fel. Állítólag annyival megy, amit a motor és az akku ki tud magából préselni, de a többi tulajdonságához nem nyúl.
    Ezen kívül még a XiaoDash-nek kell utána néznem, az mit csinál az F40-essel.

Tőlem ne kérdezd MAX G2-n, F2 Pro-n, Plus-on vagy más 350W feletti rolleren mi a tennivaló, vagy mi a lehetőség. Azok egyszerűen nem érdekelnek.

Új hozzászólás Aktív témák