Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
10/tízen pár fok jó lehet? Pincébe van, ott van a "kazán" is. A másik kérdés, ugyan feltöltöttem 60%ra a rollert, de fokozatosan merült, akkor is, ha nem volt használva, az idő előre haladtával. 30% alatt viszont automatikusan hibernálja magát vagy 7 nap nem használattól. Bár előbbi gyanúsabb. Ez így jó, vagy mindenképp töltsem fel? F2 plusz
F2 plussz esetén komoly visszatöltéssel, egészen biztosan többet töltött vissza, mint a megtett út, km-ben számolva. A célállomáson többet mutatott, mint amennyit mentem vele. Ha kivontam a időközben megtett utat, pedig fullon volt a gáz. többnyire sík területen. kilométeres mérték biztos volt. De fékezésből ez nem jött volna össze. Ha átállítottam a szintet, a legalacsonyabbra érezhetően szabadabban gurult. magasabb szinten, meg kb meg is állt, ha nincs gáz."ha meg ennek elkerülésére alacsonyra állítod a max erejét, nem fog akkor sem, amikor nagyon kéne. Szóval olyan ez, mint minden más: csak ésszel használandó!"
Akkor a médium a legjobb megoldás?
Nekem az azonnali megállás tetszett, mert úgy fékezni sem kellett, értelmetlen votl a kérdés... Alacsonynál már előfordulhat ilyen helyzet, mert gurul tovább médiumnál meg kb közepes lehet.fék is van, de még gurul valamennyit.Én mostanában nem használtam a rollert, de kisebb távon lehetne, kb ugyan az, mintha bringával menne az ember nem? Azt nem tudom mennyire tenne jót neki 10 fok alatt vagy mínusz hőmérséklet menni valahová... Ha még kint is maradna még inkább... ha más nem leszívná az aksit, idővel.
Én mindig lezárom. De elvileg ha párosítva van (beüzemelve már) , nem lehet bekapcsolni a rollert anélkül, hogy vki aktiválná nem?
Én amikor otthon próbáltam, sebességtől is függőt. Ha nagyon lassan túltam nem kapcsolt be, de ha normál sebesség vagy kicsit gyorsabban akkor azonnal. Persze a fék pár másodpercig tart aztán kienged majd újra be. meg villog jelez... ilyen offline állapotban még nem próbáltam, viszont így nem kapcsol be. ha eltolni lehet is, de használni nem.
-
Aaron14
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Én nem merem behozni a házba, mert ekkora akkumulátor elég tűzveszélyes. Ráadásul pont függöny mellett tudnám csak tárolni.
Legrosszabb scenario.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playboy 2000-2005 teljes évfolyam
- DJI Mini 4 pro drón tartozékok
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, szűrőszett
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Legrosszabb scenario.