- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
válasz
PociAti #23899 üzenetére
Persze, majd ha pont kerül az ügy végére megírom a sztorit. Hátha később segíteni fog, bár inkább ne legyen rá senkinek szüksége.
Teljesen forgalmas helyen volt. A pech az volt, hogy a pláza térfigyelő kamerája nem működött, tehát lényegében csak "dummy"-nak volt ott.
Úgy néz ki mindenki leszarta, hogy valaki egy olyan rollert cipel a kezében, amelyik pittyeg, villog az indexe. Mert ugye eltolni azt nem tudta.Sajnos az utóbbi években nagyon durván megugrott -a városban ahol élek- a bicikli lopások száma. Ismerősömnek pl 1 év alatt kettő biciklijét lopták el. Ráadásil mind ilyen "filléres" leélt szar volt
.
Úgy néz ki, hogy elkezdtek már rámenni a rollerekre is.
Amikor megtörtént a lopás, az Apple helymeghatározó mutatott egy címre (nagyon közel a plázához), de hosszú tízemeletes társasház sor volt, szóval a lehetséges hatókör túl sűrű volt. Valszeg a vasbeton miatt is ugrált a térképen a roller helyzete, mert valamennyit árnyékolt.Nagyon kedvesek voltak a rendőrök és próbálták megtalálni, de ugye nem lehet csak úgy ennyi lakásba/tárolóba bepofátlankodni hirtelen. Volt pár tároló ahova be tudtak nézni, mert vagy a házmester vagy a tárolót használók voltak olyan rendesek, hogy megengedték.
Annyit mondtak, hogy később áthatóbban próbálkoznak, figyeljem, hogy elmozdul-e és ha valami mozgás van azonnal szóljak.Aztán végül sikerült megtalálni. Egyelőre nekem annyit mondtak, hogy egy pihentetőt lepleztek le az egyik társasház egyik tárolójában (jelentsen bármit is ez), ahol volt 3 roller és 5 kerékpár. A bejelentett szám alapján az egyik az enyém, de még türelmet kérnek, beszállítják és valószínűleg holnap át is vehetem, de előfordulhat, hogy pár nap kelleni fog. Majd hívnak mikor mehetek.
Kérdeztem, hogy sikerült-e megtalálni az elkövetőt. Annyit mondtak, hogy igen de részleteket nem árulhatnak el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Bluetooth hangszórók
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bittorrent topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest