Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- Garry84: Sumák aprós?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
bigrob #23157 üzenetére
Igen, szörnyen nagy és általánosnak mondható a figyelmetlenség.
Azért ez elég magas gép, fény is több volt rajta mint gyári. Szélességre lehet kisebb, mint egy 50es robogó. Most nyilván nem egy 400as nagytestűre gondoltam
De mindegy is, ez volt. Gondoltam mutatom, hátha valakinek hasznos, érdekes, tudom is énSzerk :
Boond
Én is mindig igyekszem látnok lenni. Tényleg sokszor működik is. De itt nem volt mit tenni, már kb mellette voltam, amikor kijött. Korrigáltam is, de nem sok helyem volt. Meg csattig észre sem vett, már elég szépen bent volt a sávban (szerintem elég éles kormánymozdulattal indult el) -
törölt tag
válasz
bigrob #23157 üzenetére
Én is előre szoktam nézni, hol kinek mi jár a fejébe... volt pár eset amikor nagyon hasznos volt, mert így el lehetett kerülni balesetet pl másik autó figyelmetlensége okán. Bringás ismerősök is rendszeresen panaszkodnak, hogy rájuk mennek autósok.
A fenti eset is olyan szakasz ahol gyorsan letudnám az autó utat két bicijkli út között.
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest