- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
H2o-pok
senior tag
válasz
Reggie0 #22481 üzenetére
Miért kellene bárkinek, nekem, jogtalan követelésre fizetnem? Szerintem senki, ép eszű ember nem fizetne. Kicsit bonyolult a dolog,nem részletezném. De a paypal úgy követelt tőlem 10 ezret, hogy egy kinai alis panaszt tett, azt állitotta nem kapta meg a terméket. Szóval én voltam az eladó. Felszólitottak hogy igazoljam a tranzakciót. De mivel én nem adtam el semmit, főleg alin- eleve nem tudtam mivel igazolni semmit. Folyamatosan olyan tranzakció számot kért tőlem a payoal igazolásnak,ami nem létezett, a paypalos fiókomban. Ahol ugy kb 2 évre visszamenőleg minden ott van. Irtam nekik, nézzék meg a fiókom, mutasság meg a tranzakciószámot,melyik az. Semmi, basztak rá. Fellebeztem,mivel azt is lehet. Elutasitották. Ez kb 1 hónapig ment,aztán kizártak. Mai napig nem tudom,ki,melyik ekadó,miért,és hogyan tudta ezt megtenni. De már nem izgat. Csak az idegesitett,hogy 10év gondmentes használat után, a paypal bedől egy csalónak, szarik minden levelemre, és gyakorlatikak csak nekik van igazuk. Végül is ez vevővédelem, csak itt a vevő egy kinai alis volt én meg egy magyar eladó. Ti vagy itthon bárki,adott már el vakamit alin? Ja amugy ez a 10ezer ft egy okos óra volt elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest