Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz
robita
üzenetére
Azért írd meg mi a story vége, mert van jó pár ilyen hirdetés itt is amit küldtél, alin is és még sok másik helyen, ahol a címben egy szóval sem írják, hogy dual, de a leírásban meg csak arról van szó. Még a fotók is arra hajaznak. Ez így nem korrekt!
Én biztos kérnék egy csere csomagot, hozza az újat, viszi a régit.
-
bigrob
őstag
-
válasz
robita
üzenetére
Sztem meg már szépen ki lett vesézve, h egy jóformám értékelések nélküli eladótól kár látványosan olcsó rollert venni.
Most ez úgy jött le, mintha a DHGate egy megbízhatatlan oldal lenne, holott ilyeneket nem kell megvenni, és nem járunk így.Ennek a fajta csalásnak pont ez a lényege, nem azt kapod, ami a hirdetésben szerepel, de visszaküldeni meg nem éri meg.

Kb 30 G30-as megvásárlásában vettem részt DHGateről, (ebből saját címre jött 8) egyetlen egynél volt gond, az egyik kerék eleresztette a nyomást, de küldtek egy másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- További aktív témák...
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest