Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekkGyver
aktív tag
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
Én is így indultam neki, de sajnos 100e alatt nem sok alternatíva van. Az olcsóbb rollerek szinte mind kefés motorral szerelt savas akkus régi modellek, azok összes nyűgjével. erre jön még, hogy használtban még a gyenge aksival is számolnod kell. Ha ilyen kategóriából választasz, garantáltan örökre elmegy a kedved tőle. Szerencsére én megtehettem, hogy 100-150e forintot kiadjak ilyesmire (m365), és nem bántam meg, tökéletesen megfelel rendszeres munkába járásra is. Pedig sosem csíptem a rollert, és a nagy testemmel vicces is vagyok rajta, mégis ezt egyből megkedveltem, imádok vele menni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
Akkor el kell engedni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest