Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tomi13
üzenetére
Ennyiért nincs használt, megbízható, azokkal a tulajdonságokkal, amiket keresel.
Marad a Kugoo.Olyan meg nincs, h könnyű is legyen, meg futóműve is jó legyen.
Vagy könnyű, és akkor nincs rajta lengéscsillapító, vagy lengéscsillapítós, de akkor nehezebb.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A kolléga feljebb említette az Inmotion S1-et, az pl jó vétel, de csak 30-al tud menni, és egyelőre nem módosítható a szoftvere sem, pedig 52V-os akkupack van benne, erő lenne benne, és a futóműve is rendben van.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Tomi13
üzenetére
Ha már m4 pro szóba jött, akkor talán érdekes lehet amit árulok, egy bluetouch bt800 gép. Csak mert fenti kritériumok közül ennél a súly, ami kilógna.
25 kiló körül van, de m4 is úgy tudom. Cserébe ebben nagyobb az akku meg faja az első felfüggesztés. De konkrétan szerintem az a kategória, amit keresel nem nagyon létezik. Mert igazából te egy gyorsabb pálcika rollert keresel. Etwow esetleg? Bár ha jól látom, azokon nincs fék, csak a drágább gépeken? Mmint van efék meg hátsó sima roller taposós izé... De az semmi.
Van inmotion s1 vagy micsoda? Használt vagy kintről lehet befér a keretbe. Az talán nem csak 25el megy?
Vagy amúgy egy m365 pro, amit feloldasz
mert pro2 nél már vagy nem mind vagy egyiket sem lehet mókolni, ezt nem tudom pontosan. És akkor az is tudna 30-32-t aztán jóvan... Bár felfüggesztés akkor sem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
25 kiló körül van, de m4 is úgy tudom. Cserébe ebben nagyobb az akku meg faja az első felfüggesztés.