Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
DigitXT #17217 üzenetére
Neeem, egyrészt nem én vagyok a képen (ha a Skoll Rave név nem árulta volna el
), másrészt az emberünk vagy nem viselt egyáltalán bukót, vagy sima biciklis tökfedőt. Erre írtam, hogy én fogom hordani a full face sisakot, hiába csak pálcikával közlekedek. Monorim vs sharksetről kerestem véleményeket, és sembe jött egy hozzászólásnál. De meglett a post (elsőre valami linkelhetetlen formában jött)
Hozzászólások között hamar ki lehet szúrni a kép miatt. Szóval 12km/h ment amikor a monorim felfüggesztés beleakadt a kerékbe. Úgyhogy ezért is, meg a csörgés miatt azt hiszem hanyagolom, max előre egy sharkset majd... Vagy új roller majd...Szerk.: Amúgy egyik rolleres csoportba linkelt valaki képet, hogy szarrá tört az arca embernek a sima kerékpáros bukóban. Orrtörés és talán állkapcsa nem tört, de az sem volt szép. Szóval én meleg szívvel ajánlom minden rollerezőnek a full face sisakot, nem kell motoros, nekem is biciklis full face van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest