Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Fred
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Peaceliker #17177 üzenetére
Ha aktív a tempomat, akkor kézzel. (Ezért vettem le 3 másodpercre az aktiválási idejét, hogy minél előbb bekapcsoljon.)
Amúgy sehogy.Vannak más halva született ötletek, mint pl. kormányvégre szerelt irányjelző, sárvédőre épített irányjelző, kormányszárba építhető irányjelző, de amíg nappali fényben nem látni egyértelműen, addig nem sokat ér. Ja és a mögötted / melletted haladó jármű vezetője se tudja hol keresse az irányjelzést. Legrosszabbak a talaj közeli megoldások, azt amúgy se látja a sofőr a kitakarások miatt. Szóval eléggé halott ügy.
Amúgy is elsősorban a mozgásod is viselkedésed alapján tudja legkönnyebben kikövetkeztetni a mozgásod.
Pl. az út vezet egyenest és balra is, és te lassítasz, meg elkezdesz hátrafelé nézni, abból elég egyszerűen kikövetkeztethető, hogy nem egyenest szeretnél továbbmenni, hanem balra szeretnél kanyarodni. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Igazából mindegy hogy melyik milyen, mert hátulról, oldalról és elölről is jól kellene látszania. Az meg akkor jön össze, ha több helyre raksz indexet. Azokat is egymástól jól elkülönítve, megfelelő fényerővel és normális magasságban.
Néztem már én is egy csomó opciót, de végül maradtam a lábamnál....
-
Revolit
senior tag
válasz
Felrakok egy BMW emblémát
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- PlayStation 5
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- BestBuy topik
- Steam topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Formula-1
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Új Asus F15 TUF FHD IPS 144Gz G-Sync i7-12700H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest