Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ρσгτσ

addikt

válasz rep3at #16688 üzenetére

Szuper, de amire reagáltál arról szólt, hogy alkalmazással való zárolás semmit nem ér. Meg arról hogy a legtöbb zárral könnyedén lopható a roller.

Szóval ez a lényegen nem változtat.

A nyílt utcás gyilkosság meg végképp nem tartozik ide.

Én vettem nagy naivan egy Ninebot zárat. Aztán kiröhögtek (nem itt), hogy semmit nem ér. Igaz, hogy nem is nagyon szándékoztam használni, csak gondoltam berakom a kosárba, ha már ott volt a sisak mellett. Utazzanak együtt, lehet egyszer jól jön.

Aztán persze jöttek az ajánlások, hogy ez meg az mennyire frankó. YouTube -on megnézve pedig viccesen rövid idő alatt szétkapták mindegyiket komoly célszerszám (pl. flex) nélkül.

Egyik ajánlott márka az Adus Bordo volt. Ezeket az 50-60 ezres cuccokat kb. 60-120 másodperc alatt szétkapják. Nem tudom azóta mennyit javultak az új modellek, de láthatóan ott is van gyenge pont.

Bár még mindig ezerszer jobb megoldás, mint egy sima láncos zár.

A lényeg az volt, hogy 100% -os megoldás talán nincs (?), de érdemes arra törekedni, hogy olyan zárat használjon az ember, amit nehezebb szétszedni. Az applikációs "zár" pedig semmit nem ér. Ebből indult ki a téma.

Az hogy felétek tök jó minden nem igazán válasz erre, amikor valaki a roller lezárásáról érdeklődik.

Új hozzászólás Aktív témák