Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Casseius
tag
Nekem nagyon nem, napi 20 km-ernél főképp ha az utam nyílegyenes kerékpárútat jelent, időben nagyon számít hogy 25-el vagy 45-el megyek, most épp átépítés alatt a gépem, hozzámvágtak egy sima G30-at tartalékba, de túl sok idő volt vele beérni meloba, inkább megyek bkv-al.
 - 

PociAti
őstag
Én Xiaomi 1S-en a tempomatot bekapcsolási idejét levettem 3 másodpercre, és érzésre szoktam beállítani a kényelmes utazási sebességet. Ez szinte minden esetben 19 km/h. Sztráda símaságú, forgalomtól mentes sík út esetén értendő.
Már 20-nál is érzem, hogy az összhetás nem kényelmes. Nagyobb kerék esetén valószínűleg pár km/h-val magasabb értéken jelentkezne azonos komfortszint.
Ez nem azt jelenti, hogy rövid távon ne lehetne 22 vagy 27 km/h-val menni, de az komfort érzetre sokkal rosszabb. - 

yodamester10
őstag
Ha már mentél gyorsabban max 25-től nem ezt mondanád

Na de félre a tréfát,szóval jobb ha van nagyobb sebesség nem muszáj használni de pl jól jön egy nagyobb emelkedő nekifutásnak,hogy ne kelljen lökődni lábbal,sajna ez nálam sokszor előfordult a 365-nél,kevés volt a 250watt pedig 75kg-mal nem számítok nehéznek

A Hiley x8 egyesben megy 17-et,kettesben 30-at, hármasban 45-öt.A városi gyalogos kerülgetősre bőven elég a 17-is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
 - Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Allegro vélemények - tapasztalatok
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Yettel topik
 - Szakított a OnePlus és a Hasselblad
 - További aktív témák...

- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
 - BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
 - 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
 - Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
 - BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő