Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Thunderzolee #16100 üzenetére

Sajnos nem olvastam a hozzászólásod... de akkor ezek szerint le kellett volna rá csapni... :(
    Amúgy árban pont még megfelelne nekem is, meg típusba is pont ez érdekelne...

De a jegelésből gondolom, hogy ez már "elkelt"...

Őszintén szólva nem igen vannak tapasztalatim másod piacról. Ami nem jelenti hogy rossz/rosszabb... Jófogás, meg hasonlókról hallottam ismerősi körben... Hardware aprót is hallottam már, de tapasztalat nincs nagyon.

* A fentebb (korábbi hsz-ek) említett kerékpár mondjuk "másodpiac" - ha azt nézzük, hogy egy kb 10 kilométeres teszt bringa, alig használva/ bolt felszámolás miatt is eladva, mint később kiderült... lehet jó cuccokat kifogni, tény.

Más:
    Lekapcsoltak egy elektromos rollerest, aki Brüsszelben 112 kilométer/órával száguldozott

#16101 PociAti
    Értem köszi :)
    Nekem kicsit a 8 kerről jutott eszembe olyan ,hogy régen nem volt a legjobb csengése...
    Persze, ez indokolatlan megkülönböztetés, "előítélet"... vagy óvatosság...
    Mondhatjuk, hogy ennyire nem vagyok képbe, még ezekkel pl árak, megbízhatóság... így külön jó ezt olvasni, hogy több a pozitív tapasztalat.

köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák