Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Zyxel zizzenés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
Reggie0 #16033 üzenetére
Tényleg. Sokkal hatékonyabb az üzenetküldés. 14 nap múlva meg is jön a válasz. Ahelyett, hogy telefonon rögtön segítséget lehetne kapni
OMFG
De lényegében igazad van, ezt pont így látja a Lime is, akinek segítség kellene, az nem is fog ilyet vezetni, mert nem tud kérni. Ez szerintem is teljesen rendben van
Vagy nem sokat jársz az utakon, vagy akkora magasságú lóról nem nagyon látszik kik vezetnek járműveket a 21. században. -
aelod
veterán
válasz
Reggie0 #16033 üzenetére
Sokszor használom a lime-ot. Eddig nem volt gondom. Mondjuk én feloldás előtt nem tologatom. Előfizettem a prime szolgáltatásra olyankor nincs feloldási díj sem. Azért rendszeresen ezzel járni munkába nem éppen olcsó de néha edzeni elmenni vagy ide oda amikor nincs kedvem gyalogolni akkor ideális. 92 kiló vagyok plusz az edzőtáska és így is megy 25-28 km/h-t
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest