Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berci77
tag
válasz
mrhero #11652 üzenetére
Nagyon alap Neuzer (asszem Lido). Első agymotor, 7 seb váltó. Tudatosan nem az élményfaktorért néztem ilyet - akkor komolyabb nyomatékszenzoros lett volna többszörös áron - hanem olcsó célszerszámot napi 8-10 km bejáráshoz. Erre - nekem - alkalmasabb, mint egy 8,5"-es kicsi kerekű, rázós, esetenként veszélyes(ebb) roller.
Volt, aki napi 30-40 km ingázáshoz keresett rollert. Őt mi motiválja, hogy ennyit lehúzzon egy rolleren? Szerintem ott már bőven kényelmetlen lehet. Ezért kérdeztem. De látom kicsit félrement, sebaj. Az élményfaktor nem hiszem, hogy mérvadó ilyen távon. Ha 50-60-as tempót akar menni az ember, az már külön kategória, ott nem alternatíva a bicaj. Erre is utaltam. Ha valaki útközben fel akar szállni a BKV-ra, akkor oda sem fér el bicaj. Ez is nyilvánvaló, tehát nem ezt érdemes kiemelni. Egy Xiaomi S1, vagy Pro2 befér könnyen egy kocsiba, egy bicaj nem. Amit leírtam arra nekem is jól jönne egy kisebb, de nem szétesős életveszélyes gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Tesla topik
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- eGPU tapasztalatok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest