- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
PociAti #11261 üzenetére
Valószínűleg valami ilyesmi lehetett, de számomra óriási a különbség, és csak pozitív irányban, hátrányt nem tapasztaltam. Ezek után nem is nagyon merek majd frissíteni, úgy érzem a mostani állapotot csak elrontani lehetne. Este mire töltőre tettem (tehát mire teljesen felmelegedett) 57% lett az akku, nem emlékszem, hogy ősszel volt-e bármikor is olyan, hogy ennyiből megjártam volna az utat. Ráadásul felmentem vele egy elég meredek felüljáróra is, meg olykor volt némi szembeszél is, és mégis, alig több, mint 40%-ból megtett 20km-t, méghozzá sport módban, nem is a gyárilag kalkulált 15km/h-val.
lehella én tudom mire gondol, tényleg voltak ilyen kisebb ugrálások, most lehet, hogy lassabban gyorsul, de azt szépen egyenletesen teszi és sokkal finomabb, kiszámíthatóbb az egész mozgása. A tempomat pedig megváltás, főleg ebben a hidegben.
-
lehella
senior tag
válasz
PociAti #11261 üzenetére
Szeptemberben még én is gyári firmet használtam, ott nem tapasztaltam ilyen "ugráló gyorsítást" fix sebesség körül. A speed mode jó volt haladni mondjuk sík úton. Azóta pedig a scooterhackinges főzött rommal, az általad is írt beállításokkal nincs ilyen már egyáltalán. Azóta viszont felvisz ott is, ahol korábban nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Revolut
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest