Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
Defekt szóra rákeresve:
(#11172) Dave™ 1080 km defekt nélkül,
(#10014) Vodike 2000 km defekt nélkül,
(#10372) GoodSpeed, 4500 km két hátsó defekttel,
(#11174) lehella 700 km defekt nélkül,
én is 700 km körül járok, defekt nélkül, pedig már legalább 5-ször hajtottam át üvegszilánkokon (amiről biztosan tudok).Ha olyan gyakran lenne defekt, mint amit a "tömlős kerekek ellenzője" feltételez, a közel 9.000 km alatt nem csak 2 defekt gyűlt volna össze.
Hirdetési oldalak sincsenek tele defektes rollerek hirdetéseivel. Annál meg többet érnek, minthogy valaki egy (két) defekt után félrerakja a sarokba.Pörgősebb külföldi csatornákon se olvasok defekt cunamiról, jellemzően olyan balfékek ver a sors korai defekttel, akik elhanyagolták a rollerjüket (pumpálás nélkül használják). Illetve olyan aggodalmaskodó felhasználók problémáznak rajta, akik vásárlás előtt állnak, nincs is saját tapasztalatuk.
És e témában egy külföldi oldal részletének fordítása:
"A roller gumiabroncsok élettartama 2.000 és 6.000 mérföld (3.200 - 9.600 km) között lehet. Néhány hátsó gumi csak 3.200 kilométerig jó, míg mások 3x ennyi kilométert bírnak ki. Ez a gumiabroncs összetételétől, az útviszonyoktól és a vezetési stílustól függően változik. Általánosan elfogadott, hogy a 4 évnél idősebb abroncsokat kizárólag a koruk miatt kell nyugdíjazni.Összességében azt tudom mondani, hogy ha nyugodtan vezetünk, azaz nem gyorsítunk vagy fékezünk hirtelen, akkor az első abroncsok 30.000 km-t, a hátsók pedig 17.000-20.000 km-t is kibírnak."
-
lehella
senior tag
Nálam is 700 km két hónap alatt (ma is azzal jöttem be dolgozni), semmi probléma a kerékkel eddig. Ugyan én félig utcán félig bicikliúton használom, illetve van egy nyugtalanító szakasz ami oázis mellett fut és sok az üvegszilánk. Szerintem kulcsfontosságú a megfelelő keréknyomás is. Erre tényleg a legjobb a xiaomi pumpa. Ennek ellenére tervezek slimeot is beletolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest