Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vodike
tag
Ez nem a Pro2, hanem a Pro! A Pro2-höz nem lesz jó. Ha nem hiszed, akkor neked adom az enyémeket és próbáld használni. Hidd el a WD40 hatásosabb! Olvass vissza: [link]
Xuancheng -et én innen vettem: [link] de a monorim.hu-nál is lehet kapni, de velük már kétszer vesztem össze, úgyhogy én onnan nem vásárolok
Igen, annyira fontos, különben számolhatsz a defektekkel rövid időn belül. Sajnos ennek a rollernek ez egy "hibája", hogy kényes a gumi rajta. Nekem 2k km van a gumiban már defekt nélkül, de én minden héten fújom a pumpa tudásához képest preciziósan 65 PSI-re. Viszont aki hanyag ebben a tekintetben, nézd csak meg mit szenved a defektettel (kidőrzsöli a külső a belsőt alacsony nyomáson, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest