Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vodike
tag
Ez nem a Pro2, hanem a Pro! A Pro2-höz nem lesz jó. Ha nem hiszed, akkor neked adom az enyémeket és próbáld használni. Hidd el a WD40 hatásosabb! Olvass vissza: [link]
Xuancheng -et én innen vettem: [link] de a monorim.hu-nál is lehet kapni, de velük már kétszer vesztem össze, úgyhogy én onnan nem vásárolok

Igen, annyira fontos, különben számolhatsz a defektekkel rövid időn belül. Sajnos ennek a rollernek ez egy "hibája", hogy kényes a gumi rajta. Nekem 2k km van a gumiban már defekt nélkül, de én minden héten fújom a pumpa tudásához képest preciziósan 65 PSI-re. Viszont aki hanyag ebben a tekintetben, nézd csak meg mit szenved a defektettel (kidőrzsöli a külső a belsőt alacsony nyomáson, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest