Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
atthom
csendes tag
Úgy érzem használtam már annyit a telefont, hogy most már talán el is mondhatom hogy kezdem kitapasztalni. Illetve ami rávitt, hogy újra leírjam a véleményem az az, hogy a fórumok talán jobban kihegyezik a hibákat, és kisebb hibáknak is sokszor nagyobb jelentőséget tulajdonítunk. Most kezdem azzal, hogy ez egy áfával stb. is egy ötvenpárezer forintos telefon. Szóval ezért az árért biztos nem egy samsung s6-ot kapunk, bár zárójelben meg lehet jegyezni, hogy a többszörös ára ellenére az sem hibátlan. Nekem most már sikerült annyira belakni a telefont (valójában sokszor ész nélkül próbálgatom az appokat), hogy a memória kihasználtsága 1,3-1,5 GB közt mozog. Ennek ellenére a telefon még egyszer sem akadt, nem fagyott. Szóval e téren én teljesen elégedett vagyok vele. Fényképezőgép nem egy csúcs, nem is túl rossz, nyaraláskor mikor fontosabb a jó kép úgyis fényképezőt használok, és azok a képek is úgyis megjelennek a telefonon egyből, a hétköznapi fotózásra meg teljesen megfelel.
Hogy írjak hibáról is. A gerjedés. Az van. Vagy volt. Azért volt, mert csak akkor gerjed, ha a 3G hálózat nem a beszélgetésre használt kártyára van engedélyezve, és akkor is csak akkor, ha gyengébb a hálózat. Szóval nekem az irodában gerjedt rendesen. De az irodámbam van Wifi, így ott nyugodtan lehet a 3G a fő kártyámon. Ha elmegyek az irodából rövid időre, emailek megjönnek, viber sms, mms is megjön 3G nélkül is. Valójában ez nekem kis bosszúság inkább, néha állítgatnom kell pár kattintással melyik kártyán legyen 3 G. Valaki írta, hogy kihangosítóval, nem gerjed, nekem azt még nem volt alkalmam kipróbálni.
Akku: Itt ahogy elhallgatok mindenkit, azért ha nem órákat játszunk vele, vagy nem nézünk folyamatosan filmeket, azért eléggé meggyötörve is ki lehet húzni vele a napot. Lehet hogy nem tudja azt ami rá van írva, de az én véleményem, hogy azért ezzel nagyon sok telefon így van, még a drágábbak is.
Mindent egybevetve, szerintem teljesen használható telefon, aki egy kártyát használ annak meg főképp. Én nem bántam meg hogy megvettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Tőzsde és gazdaság
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Eredeti játékok OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest