Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
atthom
csendes tag
Tegnapi nappal belekerült a második kártya is a telefonomba (egy kártyával nem volt gerjedés). Az első pár órában semmi gond. Szépen beállítgattam, a második kártyára engedélyeztem a 4G hálózatot, mivel csak az egyikre engedi. Persze az első kártyámat használom telefonálásra. Azóta gerjed. Vagyis valamikor gerjed, valamikor nem. Próbáltam kikapcsolni az adatkapcsolatot a második kártyán, nem használt. Próbáltam teljesen kikapcsolni a második kártyát, nem használt. Próbáltam kikapcsolni a wifit, adatkapcsolatot, második kártyát, az se használt. Most visszaraktam a 4G-t az első kártyára amivel beszélek. Csak egy pár hívásom volt még eddig, most még nem gerjedt. Jó lenne így maradna.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium
- Full Extrâs Mobil Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 512Gb + kiegészítők!
- Minimal Phone (Onyx) 8/256
- Samsung Galaxy S25 Ultra + Galaxy Watch 5 Pro 10/10 állapot csere is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Alienware 17r4 olvass
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest