- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
(rögzített hozzászólás)
DLSS4 bekapcsolása KCD2-ben hivatalosan (tegyétek topic ragadósba, hasznos lehet másnak is):
1. Frissítsd az NVIDIA appot és a legfrissebb drivert használd.
2. Ha nem látod a játékaid közt a KCD2-őt, add hozzá manuálisan a KCD2.exe fájlt. Így már látni fogod. Vannak olyan esetek, amikor alapból látod a játékot, ez egyelőre anomália.
3. A KCD2 alatt keresd meg a driver beállításokat (driver settings)
4. A DLSS Override - Model Presets alatt használd a DLSS Super Resolutiont a "latest" mezőt.Adalékinformáció, de februártól a DLSS4 Preset K kódjel alatt fut a legfrissebb DLSS, amely leváltotta a J kódjelűt.
DLSS Swappert vagy Tweakset akkor használjatok, ha a játék hivatalosan nem támogatja a DLSS4-et. Ez ugye a KCD2-nél nem áll fenn. A játék az első naptól kezdve támogatja a legújabb, DLSS4-et!
Jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kicsit fura az Ai vagy nem tudom mi lehet.
Találtam pár kun hullát amit banditák fosztogattak, odamentem de nem támadtak meg. Amint hozzányúltam az egyik hullához egyből megtámadott az egyik de annyira gyenge volt hogy hamar lecsaptam de nem öltem meg csak elkértem a pénzét kedvesen.
A többi bandita meg békésen sétálgatott tovább mintha nem történt volna semmi, de együtt távoztak. Lehet csak belefáradtak a kunokkal való csatározásba, de furcsa volt hogy csak az egyik támadott meg. -
Köszi a tippeket!
Eddig elképesztő a játék, de ahogy olvastam jól tettem hogy most kezdtem csak bele mert kiadáskor bughalmaz volt.
Több ilyen játék kellene. Habár nem kimondottan hű történelmileg de maga a világ tényleg realisztikus. Kezdetnek csak feltápolom magam gyakorlással, kevés lopkodással, vadászattal meg a kutyát is kimaxolom.
Megfelelő beállításokon még a notebookomon is játszható (GTX960M azaz 750ti 2gb). Hangulata brutál jó. Remélem lesz belőle folytatás. -
l.skywalker
titán
Igen, pont ezt akartam írni, hogy Bernard kapitánnyal érdemes annyit edzeni amennyi belefér. Idővel el lehet indulni a lovagi tornán és előbb az útonállokat majd a kisebb tolvaj táborokat érdemes meglátogatni. Minden egyes zsákmányt pénzzé lehet tenni, ha máshol nem a molnárnál.
-
prolad
addikt
Azokkal nem is kell harcolni. 1-et otthagynak veled, azt hátbaszúrod, utána rárohansz a maradék háromra, mire észbekapnak egyet simán levágsz, a maradék 2 nem okoz gondot.
Pont az a cél a játékban, hogy szemtől szembe nehéz legyen és ezt kompenzáld saját megoldásokkal. Pont ezért soha nrm vagy rákényszerítve szemtől szembeni harcra 1nél több ellenféllel. Sőt, talán olyan achivement is van, hogy ne ölj meg senkit.
Ha már annyira az elején kimaxolsz mindent nem szórakoztató a többi része. -
prolad
addikt
Annyira azért nem vészes, páncél nékül is bőven végigvihető, kivéve persze a 3 ostromos részt. Normál játékban jöhet max 6 fegyveres paraszt, akik nem tudnak harcolni, esetleg 2-3 páncélos, de azokkal se kell egyszerre küzdened. Hátrálsz, néha beviszel egy-egy találatot, egy hosszú kard kell, más nem igazán. Ha meg úgy érzed alulmaradsz, elszaladsz, hívod a lovad vagy arconlövöd egy nyíllal, az a legtöbb ellenfelet kiüti (még Runt ellen is elég). Akkor van gond, ha blokkolni nem tudsz rendesen, akkor szétszednek. Páncéllal túl könnyű, kb ha már 10 felett vannak a képességeid. Kiirthasz egy teljes falut is (pl Sasau) ha egy kicsit odafigyelsz. Meg van egy rakás perk, ami jelentősen megkönnyíti a harcot (pl. headcracker).
-
donki
senior tag
Újra elkezdtem a játékot, szembesültem azzal, hogy tényleg nehéz. A harcrendszer brilliáns - mindaddig, amíg egy ellenfél ellen küzdök. Sajnos a játék folyamán kb. 1-2 alkalommal fordul elő, mert többnyire legalább 6 jön egyszerre. Több ellenfél ellen egyszerűen szenvedős a harc. A játékban nem működik a hagyományos rpg stílus, hogy egy szál karddal elindulok, aztan majd csak találok jobb fegyvereket és fejlődök is valamit. Fullos fegyverzetet kell rabolni éjszakánként betöréssel, és maxos szakértelmet farmolni a fegyvermesterrel. Ekkor minden 1v1 harc triviális, hátrakötött kézzel, 50 kilós hátizsákkal, csukott szemmel leverek bárkit. Viszont ha hatan jönnek, ez az egyedüli esély az életbenmaradásra. Még így is trükközni kell. Messziről íjazni, elszaladni, szétszakítani a csoportot, hogy egyesével jöjjenek. Kritikus jelentőségű, hogy 1-2 csapással le tudjam ölni az ellenfelet, úgyhogy tényleg kell a jó fegyver és magas szakértelem.
-
VikMorroHun
őstag
Ez biztosan így van. Háromszor átnéztem a várat egy normális sisak után, hogy ne ismerjen fel a kapuőr, és kimehessek a várból (még a gyakorló küldetéseknél), de csak olyat találtam, ami szabadon hagyja az arcot. Aztán amikor visszamentem az úrnőhöz pénzt kunyerálni, akkor már ő sem akart felismerni.
-
Szőrös
veterán
Na igen itt a lényeg, az erődnek nagyobbnak kell lennie mint az ellenfélé, kezdőként ezért nem sikerülhet sokszor a clinch.
Amúgy az tényleg furcsa, hogy amikor a földön fetrengesz akkor nem csépelnek tovább, nagyon sportszerűek az ellenfelek.Ja és azt észrevettétek már, hogy ha egy elájult emberkén ugrabugráltok akkor abba előbb utóbb belehal?
-
Rony949
őstag
Na ezzel én nem értek egyet. Saját tapasztalatból mondom hogy a kombózás nagyon kifizetődő. Persze nem mindig jön össze, mert belekezdesz a kombóba, de már az első ütésnél belerondít az ellenfél egy ellentámadással, de ezt ki kell tapasztalni. Kombókkal én nagyon szépen gyakok.
-
banana_joe
tag
-
sheep
addikt
Tudom, mindig kilootolom a banditákat., elvettem ennek is a maszkját, de itt sajnos nem segített.
És most valami egyészen más:
a lopakodás és íjászat hogy megy nektek?
Én egy kicsit jobbra számítottam mindkét skillben:
a lopakodásban 13 szinten vagyok, az erdőben aktiválom a forester meg kaméleon perkeket, felveszem a legkisebb zajt és láthatóságot adó ruhát, odasunnyogok a bokorba hogy majd jól hátbalövöm a kutyaütő ellenséget, de sajnos már kilométerekről kiszúrnak. Olyan szinten vagyok hogy az állatok gyakorlatilag nem szaladnak el előlem az erdőben, és a városban is simán kinyitom a legerősebb zárat a legtöbb ember mellett, nem veszik észre. Fogalmam sincs hogy mit kéne még csinálnom de a banditák mindig észrevesznek.
Az íjászkodásnál meg 17-es szinten vagyok, master, a legjobb íjam van páncéltörő lövedékkel, kitanultam minden csínját-bínját, egy vaddisznó egy lövés, de az emberekbe vagy ötöt bele kell lőnöm. Van amelyik úgy néz ki mint egy sündisznó, az egyik haramiába nyolcat kellett lőnöm. A másik ami nem tetszik hogy hiába vagyok kimaxolva, két lövés között ugyanúgy 6mp telik el, ami nagyon sok. Nem tudom hamarabb felhúzni az íjat, pedig próbáltam többet is.
Nem várom hogy lara Croft szinten legyek de azért azt hittem ennél könnyebb lesz ha kimaxolom. -
Peace
nagyúr
Nah végre egy jó tipp ez a fegyvermesteres, köszi! Olvasgattam itt két nappal ezelőttig visszamenőleg, de csak a grafika meg teljesítmény miatt ment a sírás meg a moddolgatás, azt hittem a játék maga már senkit nem érdekel.
Ijesztőnek tűnt a játék a leírások és a videók alapján, de egészen szuperül indul. Bár még csak a péknél ébredésen vagyok túl, de amíg nem ülök le a játék elé, addig is olvasgatom itt a hasznos tanácsokat. Ezek a kombók remélem bemutatásra kerülnek majd, mert az elején ami volt 1,5 perces vívás lecke az édeskevésnek tűnt.
Egy olyan technikai problémám lenne, hogy átvezetőknél egy idő után kikapcsol a monitor és kiírja, hogy keresi a bemeneti jelet.
Ha megmozgatom az egeret, egyből visszajön a kép. Ha fullscreen-re állítom a grafikát, akkor is borderless windows lesz belőle. Ennek lehet köze a jelenséghez?
-
gyimger
őstag
Középre nehéz? Micsoda? Úgy érted szúrni? Jobb egérgomb és már szúrtál is. Semmi mást nem igényel.
A kombó, ha találkoztál már Bernarddal, elmondja hogyan kell, ez oldja fel az első kombót, ami három csapásból áll, abból ő kettőt simán védett, de attól a kombó végrehajtható (a harmadik csapás mindig tuti találat volt). Vannak, akiktől lehet tanulni (vadászatot, vívást, lovaglást, stb.), ami csak annyit csinál, hogy ad pár pontot ezekre a skillekre.Amúgy igen, az ellenfél képzettségétől függően ők is tudnak védeni. Ezért van az a rohadt nagy szerencsénk, hogy olyan adok-kapokat tudunk lejátszani az ellenfelekkel, ahogy az a valóságban is történhetett. Védek, ő véd, én védek... ez a párbaj lényege!
-
MageRG
addikt
"Az egész harcrendszer egy ellenfél ellen lett kitalálva, de a harcok többségében viszont több ellenfél van."
Nem azért, de a való életben is így van. Egyedül meg ritkán támadnak meg egy felkészült ellenfelet.
Vagy megoldod hogy egyszerre csak egy férjen hozzád, vagy rosszul jársz.
Egy realizmusra törekvő játékban mit vártál? -
gyimger
őstag
Az egész harci téma ott kezdődött nálam, hogy a sztori előrehaladtával Bernard kitanított. A játék kezdetétől lehetett volna "zöld pötty" a támadási jelző közepén, ami a pontos elhárítás jelzője, de csak azután jelent meg, hogy a kiképzés után megkaptam ezt a "Perfect block" perket. Ha megnézed, a vívás képesség alatt vannak kombók, amit hiába látod, hogy kell, nem fogod tudni megcsinálni, mert nincs meg a perk.
Amúgy nem tudom, hogy jobb-e páncélosok ellen valamelyik buzogány vagy egyéb tompa fegyver, de ahogy elnézem ezt a játékot, azon lepődnék meg, ha nem így lenne. A játékos páncéljaidnál is kidobja, mi ellen véd és mennyire (ütés, szúrás, hasítás).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Torrent meghívó kunyeráló
- Politika
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest