Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Kindle 4esben hogyan lehet megnézni, hogy hanyadik oldalnál tartok?
Nem találom sehol, csak a százalékot jelzi alul -
cekkk
veterán
Köszönöm mindkettőtöknek a választ
-
cekkk
veterán
Inkább maradtál volna csendbe szerintem. Most komolyan erre mi szükség volt? Jobban érzed magad tőle Emese?
A könyv eredetileg 890 oldalas a olvasóban 980 oldalas lett, ahogy én olvasom, na most ezt szívjam ki a kisujjamból vagy a tiedből?
És mi van ha ketten olvassuk ugyan azt a könyvet barátnőmmel? Akkor százalék szerint keresgessem,hogy én hol jártam?
Azért mert neked nincs valamire szükséged, másnak lehet. De még egyszer gratulálok, szépen bemutatkoztál. Szerintem nem kell reagálnod a én hozzászólásaimra a jövőben. -
cekkk
veterán
válasz Degeczi #6756 üzenetére
De én hol hivatkoztam a fizikai oldalra ? Sehol sem. Annyit akartam megtudni, hogy az adott könyvben(ebookban) hol tartok, a könyvolvasó szerint. És azért is írtam, hogy amit olvasok 890 a olvasó szerint meg 980 lett. De ezt nem tudnám ha nem lehetne megnézni, mert akkor meg nem tudom, hogy az a % mit is jelentene, mert nem a 890 hez mérten járok x %nál nem a 980 nál érted mire gondolok? De ehhez meg meg kell tudnom nézni, hogy hanyadik oldalnál járok és ott írja ki azt is, hogy az én beállításaim szerint hány oldalas lett a könyv.
De attól, hogy van fejezet, attól csak a fejeztet elejére tudok ugrani, és én számot könnyebben jegyzek meg, így könnyebben találok meg oldalt.
De attól, hogy valaki nem így használja nem kell egyből beszólni a másiknak szerintem, főleg arra irányulóan, hogy nem járok utána, mikor pl az én esetemben(ennél a könyvnél) az ő példája alapján elég nagy szórás lenne az oldal szám valós és fizikai közt, 10 lap -
cekkk
veterán
válasz Degeczi #6760 üzenetére
Szerintem meg lenne értelme, és nem is lenne nehéz a megvalósítása, de ez az én egyéni véleményem.
Mivel péntek óta van nálam a gép, és szombaton egész nap, ma pedig 15 óráig ismerősömnek segítettem , így a könyvjelzőkbe nem mélyedtem el, majd ma tervezem, hogy az angol használatit elolvasom rendesen. -
cekkk
veterán
Még egy kérdés. WiFit hogyan tudom kikapcsolni? Vagy a repülő mód szolgál erre? Bár ugye az repülőre van, de az kikapcsolja. Más mód van rá?
-
cekkk
veterán
Csoda, hogy nem vesznek e-bookot az emberek ide is pdfbe rakják fel, akkor mit várnak, könyv olvasón sokra nem megyünk fele.
-
cekkk
veterán
Degeczinek is
Köszi a válaszotokat.
Nem akartam meg venni, mert ez szerintem horror ár érte.
De így tényleg az illegális letöltések felé terelik az embereket, mert mondjuk ami nyomtatva könyv olyan 3000 és azért nagyon max 1500-2000 ezret fizetnék, bár lehet, inkább 1500, mert ugye az a nagy varázs elveszik, hogy ott van a polcomon, a boltnak meg nem kell akkora infrastruktúrát fenntartani, mint mondjuk 10-15 bolt bérleti díja plusz X alkalmazott. El vagyunk itt szállva ebben az országban -
cekkk
veterán
A cikkbe is vannak téveszmék , az elejét olvasom, hogy sáv széllesség stb stb. Na most egy 1-2 megás könyvnél hát hatalmas sebesség kell. Lehet az adott aloldal nagyobb méretű, főleg, ha olyan technikát használnak, hogy mindig minden lap újra betöltődjön.
A másik, hogy egy könyv miatt nem érdemes webshopot építeni. Egy jól bejáratott működő shopnak kellene ez felvállalnia, ahol minden feltétel már adott. Bár még nem olvastam végig, de már itt kezd egy kicsit a félre beszélés elkezdődni, később végig olvasom,
És persze, mintha normál könyvért nem lehetne elektronikusan fizetni a weboldalon vagy a boltban, csak kpban. ez is olyan félre magyarázós nekem.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Gulyopapa #7009 üzenetére
Nem a rizsáról van itt a szó, hanem a fórumot biztosító PH határolódik el a wareztól, ő kérésük, hogy a fórumokban, ne essen szó ilyenről, mi meg tiszteljük meg ezzel őket, mivel ingyenesen biztosítják számunkra ezt a felületet, hogy megoszthassuk a tapasztalatainkat egymással. Ennyi lenne itt a lényeg.
-
cekkk
veterán
Nekem most érkezett meg[ez a tok], nem mondom, hogy a legjobb és a legszebb, de ennyiért jó volt, majd lehet veszek egyszer én is egy ilyen bele pattintósat.
-
cekkk
veterán
Kindle 4ben hogyan is lehet pontosan kikapcsolni az indexelést?
-
cekkk
veterán
válasz hampidampi #7070 üzenetére
-
cekkk
veterán
válasz hampidampi #7070 üzenetére
Ez a [DEL] mit jelentene, hogy tudom elővarázsolni?
Mert kindle 4en nincs ilyen gomb[ Szerkesztve ]
-
-
cekkk
veterán
válasz DeusHun #7085 üzenetére
Putty van a gépen, és egy linux szerver is az előtérben , szóval azzal nem lesz gond, de, hogyan is tudok belépni?
Gondolom nano-val megnyitom megszerkesztem és elmentem. De a belépést még nem tudom. Arra dobnál nekem egy linket?Vagy csak ip alapján belépek se jelszó se semmi?
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Most látom, hogy ehhez rootolni kellene a olvasót?
-
cekkk
veterán
Amikor én vettem, kb egy hónapja volt 34900 a aprón a SO touch, azért kérdeztem.
Most egy ezressel drágább.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz asuspc96 #7248 üzenetére
Simán, lehet, hogy a plazma szoftvere ez, csak benne , hagyták ezt az LCD tévé szoftverében De lehet sok user, már az LCDnél is fél ettől, és nekik rakták bele.
Egyébként maga az LCD technológia nem hajlamos a beégésre, gondolt csak el, a számítógépes monitorokat, ahol az ikonok esetenként óráik ott vannak, vagy a böngésző, és még sem égbe, ha így lenen, akkor nem lehetne erre használni az LCD monitort sem.
Csúnya körbe matricázást miért nem tetszik leszedni?
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz asuspc96 #7250 üzenetére
Egy könyv 0.3-20Mega (találkoztam ilyen 18 megás MOBIval). Szóval, erre rengeteg könyv ráfog férni. De mi ért is akarnál rajta tartani több ezret, amikor már az átláthatatlanná válna. Persze jó ha van hely, nyaralás stb stb, hogy legyen miből válogatni, de gondolom nem több százat olvasol egyszerre.
De nem lehet bővíteni.a matrica azért kell, hogy legyen mit aláhúzni, ha bizonygatni kell valakinek...
Na ezt nem értem
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Kalandor #7498 üzenetére
Persze, ezt megisérteném ha nem 1500 forintos kínai valamiről beszélünk, amibe még a posta költség is benne van, meg munka költség és anyag is. Ezért nem mertem kintről ilyet rendelni, mert sok esetben olcsó húsnak, amit vettem az is el van szabva Bár annyira nem vészes, de ennyit és 6-8 dollár Majd nekem is kell keresnem valami jobb fajtát
De mondom az olcsó kínai minőséggel voltak nekem fenntartásaim, és még mindig is vannak, de ezért nem veszem meg itthonról ugyanazt dupla áron -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Ez a tok szerintetek mennyire megbízható?
Van most egy bele bújtatható, de sajnos egyre jobban kilazul és most ejtettem ki belőle Ezek a pattintósak mennyire erősek? Ennyiért ez drága vagy van olcsóbban is ilyen? -
cekkk
veterán
válasz BomiBoogie #10725 üzenetére
Köszi! Mondjuk ez nekem nem jó mert nekem kindle 4 van. Vagy ezek egyforma méretűek már mint a 4 és a paperwhite?
Milyen színű van neked?[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Degeczi #10731 üzenetére
Nem követem én ezeket figyelemmel, de valahol úgy emlékeztem, hogy a papernek nagyobb lett a kijelzője.
Mondjuk akkor ez nem új megjelenítős, nem ilyen paperwhite? Vagy csak fekete keretet kapott?(#10732) BomiBoogie
Amit linkeltem az pont jó elméletileg az enyémhez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest