Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz
VMatteo #25667 üzenetére
Tele van vele a fórum... csak kikapcsolt állapotban ill. a főmenün egy vékony sávban van, olvasás közben nincs, és magyar vevőnek akár ingyen el is távolítják.
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
VMatteo #25661 üzenetére
nekem minimális az összehasonlítási alapom, de írok egy inputot:
vettem egy kindle3-at nem rég, első ebook olvasóm, meglepődtem rajta, hogy milyen minőségérzet van így sok évesen is a termékben, milyen kellemes a gombok nyomáspontja, mennyire egyben van az egész
egyik nap elmentem a MM-ba, ki volt téve pár nemkindle olvasó, már nem jegyeztem meg milyen típusok, (egyik sem noname) mindegy is. megtapogattam őket és ég és föld a különbség a kindle javára, sokkal gagyibb érzetű gombok, sokkal kevésbé érződött jól összerakott terméknek.
magyarán ha hosszabb távra tervezel, érdemes előtte legalább megtapogatni, nekem ebben a kindle felé húz a mérleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Update 05.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest