- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttroika
csendes tag
válasz wardemi #10980 üzenetére
Szerintem azért van benne 2gb memória, hogy használjuk. És nem Júlia, Romana vagy Twilight az amit olvasni szeretnék rajta. Vannak olyan könyvek, amelyeknek csak részeit használod, szakirodalom, szótárak, lexikonok, tankönyvek, stb.
Az, hogy számon kérek valamit, aminek a reklámok, leírások alapján benne kellene lennie, szerintem nem nagy igény (könyvtárszerkezet, stb.).
A négy mappa nagyon kevés. Több nyelven vannak a könyveim és nem szeretném keverni őket. Az lenne az igazi káosz
Az meg, hogy mindig egyenként feltöltöm, amit éppen olvasok, nonszensz. Egyébként, akkor minek az egy hónapos aksiidő? A kindle egy zsebben hordható könyvtár lenne, de ezek nélkül a dolgok nélkül nem az.
Laptopom meg van, azon is tudok olvasni, csak fárasztóbb (no e-ink). És nem is szeretném magammal cipelni mindenhova
Hát pedig elolvastam a kezdő hsz-t és sokat olvasgattam a többit is (nyilván nem mind a 10000+-t...), de ezekre a dolgokra nem számítottam. Az én hibám, megpróbálom kihozni belőle a legtöbbet, ha már így alakult
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Használt, de műszakilag hibátlan Pocketbook Basic Lux 3 magyar e-book olvasó - 1 év bolti garival! -
- Apple iPad 9th gen 64GB Wi-Fi Silver / Ezüst
- Apple iPad 10th gen 64GB Wi-Fi Blue / Kék Apple garancia 2025.02.08 + 1 év szavatosság
- Ujszeru Samsung galaxy tab s9+ 5G 12/512GB 2 ev garancia + extrak
- Eladó/cserélhető gyönyörű iPad 7.generáció, Wifi+Cellular, 97% gyári akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest