Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
icebolt93
csendes tag
Renben, köszönöm. Közben megtaláltam a futárköltséget is.

Ha nem lesz más, akkor szerintem onnan rendelem. Köszönöm a segítséget.
Igazából böngészni és olvasni szeretnék a telefonon. Főleg olvasni. Meg nem szeretem, ha a telefonkönyv beszaggat. Már unom kicsit. Ezért váltanék.
-
icebolt93
csendes tag
Annyira nem bízom az ilyen tévoli rendelésekben. Az Aqua-ban viszont lenne ilyen HomTom, csak az a baj, hogy ott 30 ezrer a pro, a sima meg 21. A simaban csak 1 GB RAM van, a proban, meg kettő (plusz a belső tárhely is 16 GB a proban, a simaban csak 8).
Ha más nem lesz, akkor egy sima.Köszönöm a választ!

-
-
jbauer05
tag
Érdekes. mikor leütöttem, nem láttam semmi arra utaló jelet, hogy ez pre sell állapotban van. Vagy csak lehet, hogy nem figyeltem elégé, mind 1 tudok, várni 21.-ig mert elvileg akkor kezdik el szállítani és még bőven benne vagyok így a 45 napban.
http://www.geekbuying.com/item/UMI-Hammer-5-0inch-64bit-4G-LTE-Android-4-4-2GB-16GB-Smartphone-MTK6732A-Quad-Core-1-5GHz-IPS-HD-13-0MP-Miracast---Black-343917.html
-
törölt tag
-
performance1
csendes tag
Igen tudom, de a fiataloknak fontos a látszat. Ha láttam volna, hogy mit készül venni, biztosan nem nyomta volna meg a KOSÁR gombot. Én a feleségemnek egy Doogee DG 800-at rendeletem, na az egy abszolút jó választásnak bizonyult, főleg még a dollár árfolyam elszabadulása előtti árért.
-
Lacics25
aktív tag
Sziasztok!
Nos, nem feltétlenül működik minden MTK-s telóval. Nekem egy Gigabite Arty A3-as szerkezetem van, amivel nem működik.(Zárójelben jegyzem meg, hogy szerintem határozottan jól sikerült darab)
Nekem is sokáig hangerő gondok voltak vele és a Mobileuncle üres menüt hoz MTK módra. Végül ezzel [link] sikerült megoldani.További szép napot!
-
matyi19
őstag
-
gibae
csendes tag
Köszönöm elolvastam! Nézzétek el nekem, csak egy nő vagyok (igaz, nem szőke!) de úgy értelmeztem, hogy ez úgy működik, ha a számítógéppel kötöm össze a telefont. Vagy rosszul értelmeztem?
Olyat keresek, ami közvetlen a telefonra telepíthető, és megmutatja a "beltartalmát" pontosan! Köszönöm! -
paler
aktív tag
Szia !
Xiaomi Hongmi 1S nekem van már itthon, de az valahogy nem hozta lázba a leányzót (20 éves nő logika, szeszély, ízlés
). A párom Lenovo A536-a sem tetszik neki, pedig azt is ajánlgattuk neki. A Doogee-ból szerintem lehet még valami. A többiből nem tudom.
Tehát a Doogee DG2014 és a Leagoo-t amire eddig javasoltatok.Várom mások javaslatát is.
-
WOT-H-A-C
veterán
Nem az a gond hogy valaki nem ért az androidhoz.... hanem az hogy ezzel együtt neki áll flash-elni egy oyan készüléket ami ezt csak keretek közé szorítva tolerálja.
Egyébként félre ne érts amiket te le szoktál írni egy ilyen esetben abból általában 3 dollog hasznos
1. ne tegyél rá másik romt
2. Ezek sokféle hw-el sw-el vannak szerelve.
3. Ajállasz megbízhatómárkát és típustA többi az ááltalában annyi hogy így szar úgy szar meg hülye vagy hogy megvetted!
Na ez nem hasznos....szerintem viszont az összefoglalóban ott vannak a jótanácsok vásárlás előtt és ott van a "ha már megvetted rész" ami a legfontosabb!!Nem tudunk minden embernek emailt küldeni hogy "mielőtt klónt vennél gyere ide és olvass"
Tehát tartom, hogy ilyen estben is nem hogy hasznos de ajállott is az összefoglaló tanulmányozása!
De nyilván fautatív a dolog!

-
-
WOT-H-A-C
veterán
Igen ilyesmikre gondoltam meg lenovo s650/660 mtk hongmi stb....
Keringöspasi: jó lenne tudni hogy mi a márkája...Star,HDC ilyesmi...fontos lenne tudni a későbbi rom-vadászathoz . A márkát azért jó beazosítani mert így könnyebben találhat az ember xda-n vagy needromon.
Mondjuk én azeladónál kezdeném hogy ossza meg a stock romot mert nagy rá az esély hogy csak azzal megy....
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Peugeot, Citroën topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

FB-on nem vagyok benne mobilos csoportokban. Katanák, villanybagó, rönkházak, meg bögyös-faros csajok. De mobilok csak itt!/

?

). A párom Lenovo A536-a sem tetszik neki, pedig azt is ajánlgattuk neki. A Doogee-ból szerintem lehet még valami. A többiből nem tudom.