Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok. olyan jó kínai mobilt keresek. ami gyors,megbízható, érintős és qwerty-s is egyben.vagy mi a véleményetek az ilyen mobilokról? eddig volt egy nokia c6-om de sajna meghalt a szalagkábele javítani nem akarom, nem ér annyit a telefon.
-
nagysandor79
aktív tag
Kinek mi a véleménye a Doogee "márkájú" telefonokról? nézegetem hogy pl. hátsó kamera 13 az első 5 mpx ezek valós adatok?
-
nagysandor79
aktív tag
milyenek vajon ezek a doogee telefonok?
-
nagysandor79
aktív tag
ha vennék bármilyen márkájú, méretű telót. és vennék hozzá a most divatos power bankot, azzal vajon mennyivel tudnám kitolni az telefonok üzemidejét.( jó tudom sok mindentől függ, mennyire és mit használok a telón)de egy ötletnek nem rosz. érdemes ilyennel próbálkozni?
-
nagysandor79
aktív tag
Prestigio MultiPhone 5517 telefonról valakinek vélemény?? ez ennyire új lenne hogy nem találok tesztet ?
-
nagysandor79
aktív tag
mindegyik andoridos teló kezeli/tudja felismeri az otg kábelt?
-
nagysandor79
aktív tag
4gb belső memória nem kevés egy telefonba?ebből vajon mennyi a tényleges ami használni is lehet ,úgy hogy ne akadjon a teló.
-
nagysandor79
aktív tag
mi a garancia arra hogy bármelyik telefonnak az akkumulátorra tényleges akkora a teljesítménye mint amennyit írnak rá!
-
nagysandor79
aktív tag
hülye vagyok még az okos telefonokhoz, mindegyikre kilehet rakni az időjárás előrejelzést?(prestigio)
-
nagysandor79
aktív tag
van itt olyan személy akinek Prestigio telefonja van?olyan kérdésem lenne vele kapcsolatba, hogy azt olvastam tele van reklámmal a telefon. ezt hogyan kell érteni? mikor jelenik meg ? stb.
És még egy másik kérdés androidos telóra ingyenes gps létezik? amit lehet offline is használni?[ Szerkesztve ]
-
nagysandor79
aktív tag
ez a honor 3c tényleg ennyire jó telefon?
csak fehér hátlappal lehet kapni? -
nagysandor79
aktív tag
nem telefon téma, hanem sim kártya mivel nekem normál sim van még a telefonba. új telefon esetén valószinű vágni kell a simet, domino/t-mobile vagyok, ezt hogyan lehet a legegyszerűbben megoldani? és adapterrel visza lehet majd alakítani normálra a simet?
-
nagysandor79
aktív tag
ha egy telefon rootolva van?/root hozáférés: rootolva./ ez a felirat látszik a telefonról készült képen
akkor annak ugrott a garanciája ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Linux kezdőknek
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest