Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
monix
csendes tag
Köszi a választ!!Nos az enyémbe nincs!!Ez lehet?,mert mindent megnéztem már,és a audio player lejátszó(ami win.media player látszatra),na ott sehol nincs,még beállítási lehetőségem se!Amikor szól bármilyen zene,akkor se equalizer se semmi hangszínszabályzó beállítás nincs!!Pedig még hülye sem vagyok a telókhoz!,magyarított a készülék,és lehet,hogy ez a funkció kimaradt???
-
jFox
addikt
Köszi a választ. Ilyesmire voltam kíváncsi.
"kisoroszlán" : én nem voltam indulatos, csak az háborított fel, hogy ideállsz használható infó nélkül és le "agyatlanozol" mindenkit, aki nem Nokiát, vagy Samsungot, vagy valami márkás típust szeretne/tud vásárolni.
Félreértés ne essék, én is jobban bízok ezekben, de megtetszettek ezek az olcsó tapimobilok és ezért bátorkodtam érdeklődni tapasztalatok iránt. (Elég sok forog belőlük az aukciós oldalakon ás itt az Aprók között is.) Gondoltam erről szólna ez a topic.
De ezzel le is zárnám ezt a kínos intermezzót - mert gondolom mindenkit jobban érdekelnek inkább a mobilok - és mindenkitő elnézést kérek.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
ChuckyOsb
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy Xin Tai T900+ márka jelzésű telefonom van. Arra lennék kíváncsi, hogy ez melyik telefonnak a replikája, vagy ez egy kínai modell?
Amúgy teljesen meg vagyok vele elégedve.
-
seger
addikt
Opera mini ugyan úgy működik mint a szaros SAFARI, ha már azt sem tudod mi van a fos Iphon-ba. Egyrészt nem értem miért soroltál fel ennyi böngészőt, szerintem nem használ ennyit senki, max TE! Mailt használok, és az is jó.
Na mindegy. Egyébként milyen mobilt használsz? De komolyan!!! Nem füllenteni, az se gáz ha ALCATELT használsz.
[ Szerkesztve ]
-
seger
addikt
Nem, de kinétzetre nekem nemannyira jön be. Menü rendszerét nem ismerem, de keresek youtue-n videót mindjárt, és menézem. Ugye nem haragszol meg ha azt mondom, az enyém jobban tetszik. Az Iphonban is a kezelés, és a inézet fogottmeg, nem a tudása, amire még mindig azt mondom gyenge.
Na igen. A menu, kezels nekem nem igazán jön be. http://www.youtube.com/watch?v=R0jvwaOEy94
De godolom neked meg az f003 nem tetszik. 1:1
Lehet ha kézbe venném más lenne a véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
seger
addikt
Na azt azért belátom, hogy Te jobban benne vagy a dolgokba... Egyébként az F003-ra is azt mondják android-os rendszer.
Ezt:
"F003 Dual Sim Google Android Touch Screen Thin Mobile with camera Mp3/Mp4 + WIFI + TV. Accessories: 2 X Battery, Charger, Data Cable, Bluetooth Earphone, User Manual Detailed function Main Feature: Quad Band + Dual SIM Dual Standby + 3.2 Inch Touch Screen + Analog TV +1.3M Camera + WIFI + JAVA + Bluetooth + FM + Handshaking Function + Built in Opera and UCWEB WEB Browser + Google Android Operation Interface + EDGE/GPRS 2.75G "
[ Szerkesztve ]
-
tratto21
csendes tag
Én már többször is vettem kínai telót. Nem mondom, hogy mindegyik jó volt de voltak köztük egész kezelhetők és jók is.
Volt Iphone 3G replikám amin windows is volt. Ez egy nagyon jó telefon, beépített GPS, 4Gb memória stb stb.
Ami még nagyon jó az a Nokia 8800 Carbon Arte replika. Teljesen olyan, mint az eredeti és minden gyári tartozékot adnak hozzá. Nokia díszdoboz stb.
Most is ilyet használok és meg vagyok vele elégedve!
Ja és fém az egész. Nagyon szép..... -
Eby60.01.01
csendes tag
-
tratto21
csendes tag
A büntetést nem arra fizettem, hogy megkapjam a telefont. A büntetést az ügyvédi díjakra és a megsemmisítés költségeire értettem. Na meg a fellebbezési díjra.
A lényem ami a lényeg, hogy nem kaptam meg a telefont és a megszerzésére nem volt lehetőségem. Erre írtam, hogy nem ajánlottak fel büntetést. Szóval a vám kifizetésével és áfa befizetéssel sem kaphattam volna meg.
Elég nagy büntetés volt, hogy bebuktam a vételárat, a szállítást és ennek tetejében még az ügyvédi dolgokat is nekem kellett kifizetnem.
Erre értettem. Nem hazudozásból írtam...
-
gsc73
aktív tag
De méééé nem? Na mindegy.
Miért nem nagy élmény? Nagyon lassú? Egyébként nem akarnék ennyi pénzt kidobni bizonytalanra, tehát ha komolyra fordulna a szándékom valami hasonlót szeretnék a kezembe fogni, kipróbálni.
kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, szvetter, fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, drót, abrosz, lavór...szocreál.
-
captain72
csendes tag
Akkor kénytelen leszek a T-nél venni egy dominos iphone-t és megpróbálni átvarázsolni a vodás kártyáimra. Miért nem lehet a vodafonnál normális készülékeket kapni? egytől egyig sz*rok. miért csak a t-nél lehet jó készülékeket kapni?
a független Iphone meg egy vagyon, ill. nem is legális. (?) -
gsc73
aktív tag
És ebben "Samsung S3C2448 400MHz" proci van tényleg? (ezt e-bay-en írta az egyik eladó) Egyik PNA-ban találkoztam ilyennel, igen rendesen tudott videót lejtátszani. Olvasva a tesztedet érdekes, hogy véleményem szerint olyan dolgokra nem figyeltek, amelyek nem kerültek volna sok + pénzbe, csak átgondolásra. Azért 175 dollár (kb 34-35e Ft) nem kevés pénz egy mobilért (szerintem), így meggondolandó, hogy a hiáynosságok kinek mennyire fontosak.
kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, szvetter, fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, drót, abrosz, lavór...szocreál.
-
veterán
Á, tényleg... pedig annak idején olvastam is, amikor friss volt a cikked és akkor ragadt meg a kínai mobil ötlet a fejemben.
Külső programok futtatásával hogy áll? azt örömmel olvastam, hogy külső meghajtóként látja a gép, de a programokról nem írtál, hogy mennyire szereti a "nem saját" cuccokat. Egyébként ezeken valamilyen buherált WinMo van vagy közel áll a hivataloshoz?
-
tjb007
nagyúr
Köszi.
És melyik a legjobb amin nem Android fut ?
(Csak azért mert amennyibe kerül a MiPhone A3 már egy Samsung Galaxy Spica -t kapok 2 év garival)Lényeg, hogy lehessen normálisan használni, magyarán lehessen vele telefonálni, sms-t írni esetleg zenét hallgatni.
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
De, pontosan tudom miről van szó. Már meg se haragudj, de linkelj már nekem egy ilyen "kínai tv wifis kutyafülés" telefont ami nem koppintva van... Megköszönném. Mert amint láttam az utolsó kolléga írt egy típust amin ugyan csak látszik hogy koppintva van... Kérlek ha még mindig úgy gondolod hogy nem értem miről van szó, akkor világosíts fel légy olya kedves.
Bankkártyával? Hát persze!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest