- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluigi
senior tag
Üdv az ápoltaknak.
Fateromnak vettünk egy No1 X Men X1 telót. Bele volt őrülve ebbe a már már katonai strapabíróságba. Egy hónapig nem is volt gond a telóval ment minden flottul. Fater örült mint egy kisgyerek. Így aztán most annál nagyobb az elkeseredés...
A minap feloldotta a kijelzőt, hogy megnézze van e valami értesítése. Pár másodperc mulva viszont kijelző elsötétült, felvillant az összes előlapi gomb, és újraindult. Na azóta konstans boot loop... nem is hagyja abba csak akku kivétre. A boot menü bejön a bekapcs vol up kombóra, de itt a recoweryt választva az nem jön be hanem megint boot loop. Ha töltőre teszi az ember a telót kikapcsolt állapotban, az akku logó bejön de alacsony akku szintet mutat (százalék nélkül) pedig ez nem igaz (kb 70%-on van az akku), töltést szerintem nem veszi és kb fél perc után bekapcsol és loopol
A gyártó oldalán többen is panaszkodnak erre a hibára. Van akinek már 6 órás telefonnál előjött volt akinek ment ugyan úgy egy hónapot mielőtt elhasalt. Válaszként a gyártó csak azt szajkózza, hogy frissítse a firmwaret mindenki. Nem tudom másnál bejött e a dolog mert visszajelzés nincs... Nálam nem.
Leszedtem a gyártó oldalán lévő firmet, felraktam (fel is megy) de az első indításnál ugyan az a helyzet. Boot loop, recowery nem jön be.
Írtam a gyártónak és a Tiny-nak is (onnan van a teló) de nem nagyon eröltetik meg magukat, hogy válaszoljanak...
Dühítő a dolog, mert nem vagyok szakértője a dolognak, de ez nekem valami banális szoftveres gondnak tünik.
Valakinek van valami megoldási javaslata, vagy ötlete?
Előre is köszi!
Aláírás: Egy a fentiek miatt hisztis gyerekként visselkedő apa elkeseredett gyereke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest