- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
S6 klónt látott már valaki valamelyik Webshopban?
-
kisselandras
senior tag
Sziasztok!
Újra hozzátok fordulnék hátha tudtok segíteni!
Olyanba kéne segíteni hogy ugye van egy s5 clone-om és bekapcsolási képernyőn az jön be hogy android stb.. de le szeretném cserélni s5 logóra
Válaszokat előre is köszönöm!
-
üszök
őstag
válasz
üzenetére
Én is jártam már így,kijelzővel az asztal sarkához való csapkodás csodákat művelt.

Viccet félre téve kicsi az esélye,hogy bármit is lehet javítani rajta. A lassúság valszeg az 512 Ram miatt van,az érintő meg valami jó gagyi. A legolcsóbb,leggagyibb klónok közül való. Az árát megérte,a hibáival meg együtt kell élni.
Itt ez a kompromisszum. 
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
üzenetére
"A telefonnal nincs gond,annyi,hogy egy "kicsit" lassú,illetve nem mindig érzékeli azt a képernyő amire rátapizok."
Ezek elég idegesítő gondok!!"Esetleg tud ajánlani valami ROM-ot vagy trükköt amitől kicsit jobb,használhatóbb lesz a telefon? "
Tudom ajállani az összefoglaló elolvasását!

-
törölt tag
Hali. Barátom most vett egy S5 clone-t(5000Ft)
. A telefonnal nincs gond,annyi,hogy egy "kicsit" lassú,illetve nem mindig érzékeli azt a képernyő amire rátapizok. Esetleg tud ajánlani valami ROM-ot vagy trükköt amitől kicsit jobb,használhatóbb lesz a telefon?

-
GNKING
tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Nem mélyedtem bele ennyire a témába, ezért is írtam ebbe a fórumba.
Nem értek a telefonokhoz ilyen szinten.
Én azt hittem hogy nagyjából úgy működik mint a pc-nél.
PL: S478 3Ghz HT-s gépre is fel lehet rakni Win 98-tól 7-ig az oprendszert.
Nyugodtan javíts ki, ha nem így van. -
Itt nem az a kérdés, hogy mi a HW igénye az %.0-nak, hanem hogy kiadja-e a gyártó rá. Ugyanis ez egy csomó driver függvénye is.
Ha közösségi támogatás nincs mögötte, akkor kb. 0 esélye van bármilyen frissítésnek.
És ha nálad van, akkor csinálj mindenképp egy biztonsági mentést... mindenképpen.Ami a processzort illeti szerintem 1,2GHz-es az 1,3GHz helyett.
MT6589 + SGX544. Ez egy jó párosítás, bár már 2 éves. -
GNKING
tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
A linket csak azért raktam be, hogy legyen miről beazonosítani a telefont.
Hozzám csere üzletből került.
Mi a hardverigénye az 5-s ANDROID-nak?
A KVD-nek 4x1,3Mhz cpu, 1G ram, 4GB rom, PowerVR SGX 544MP gpu-ja van.
Szerintem nem egy rossz teló. Nekem tökéletesen megfelel a Samsung Monte után. -
GNKING
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
Adott 1 KVD Apollo one Smartphohne K6589.
Android frissítéssel kapcsolatban érdeklődnék. 4.2.1-s van most rajta gyárilag.
Milyenre lenne érdemes frissíteni, 5.x-re esetleg vagy az utólsó 4.x.x-re?
Nem értek a rendszer igényekhez az android-val kapcsolatban.Előre is köszönöm a válaszokat.
-
cseroka
csendes tag
recowery bejön de már nem a gyári cwm recowery van rajta.boot file írta szerintem felül csak nem tudok visszaállítást csinálni és romot se találok rá.auto cwm v.5.5.0.4
-
cseroka
csendes tag
Sziasztok ! Kellene egy kis segítség vettem egy note 4 clont mtk 6582 procival.valami lett a bootolás sem sikerül már csak folyamatosan ujraindul.boot filevel történt valami.
Új érkezik Perfect 1: 1 HDC 4. megjegyzés Mobiltelefon 16GB ROM 3GB RAM MTK6592 Octát Core Megjegyzés4 Smart Phone 5.7 "2560 * 1440 13MP kamera
Tulajdonságok: 6592 32GB + Fekete
(Olivia Lai) -
tihibaby
senior tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Hát....most a topikjában épp megy a matekozás,hogy lehet jobban megéri még mindig,németbe rendelni,+mailboxde,viszont az biztos hogy a garancia érvényesítése sokkal egyszerűbb lesz így.
Mindenesetre az eddigi hazai forrásoknál így sem lesz drágább.
Amúgy Angliából küldik a telókat. -
törölt tag
Sziasztok.Már írtam e problémával kapcsolatban.
van hang,rezgés és a kijelző világít is illetve a tapintásomat is érzékeli a telefon,viszont nincs kép,akkor mi lehet a baja? Illetve javítható? Mennyi lenne az ára? Szalagkábel a helyén volt mozgatás után sem jött elő a kép. Ha esetleg erre kicserélem akkor az jó lehet?
[link] -
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
senki11
üzenetére
...hogy őszinte legyek, nem! Nem volt nálam!Amikor kijött elég sok negatív teszt és hibák sora jött elő vele kapcsolatban így hanyagoltam, de ez már régen volt! A romot és készítőjét azért tudom ajállani mert több másik telefonon használtam a munkáját pl. Lenovo vibe Z, Vibe x2, p780. Nem ad ki sz@rt a kezei közül...
A ZTE V5-öt azért ajállanám előbb mert kiforrott hazai közössége van itt ph-n és ha gondod van vele lesz aki segítséget nyújt! -
senki11
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Ismét köszi a segítséget! Van paypal, szóval nem gond az a kis támogatás, pláne ha minőségi munkáról van szó. Magáról a telóról egyébként mit gondolsz? Volt már ilyen nálad? Antutu szerint igen meggyőző a teljesítménye, persze a mindennapi akadásmentes használat a fő szempont. Játékokat nem nagyon akarom nyúzni, talán csak teszt jelleggel, viszont több progi futni fog egyszerre. Akár böngésző mellett is.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
senki11
üzenetére
Lenovo A806-hoz ezt a romot ajámlom egy magyar srác a fejlesztő, ismerem a munkáját, jó romokat készít! Jó fordítással stabil változatok. Kér némi támogatást 2-5$ paypalon de annyit megér.
-
senki11
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Ismét köszi! A 2 sim hiánya egyáltalán nem jelent hátrányt és a magyar nyelv sem olyan lényeges. Ha vannak angol nyelvű stabil romok azokkal tökéletesen meg leszek. Agyalok még picit rajta. Támogatottságot is figyelembe véve, meg a tapasztalatokat melyik kínai cucc most a bestbuy 60 kiló max kategóriában?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
senki11
üzenetére
Sajnos a 60k kategóriában nem nagyon van olyan telefon ami hozza a snapdragon 800 -at, Amit tudok az az IUNI U2 de az egy szimes, nincs hozza magyar nyelvű rom, és tapasztalat sincs nagyon vele. Illetve most a coolicool vagy geekbuying (nem emlékszem melyik) EU raktárában van 220$ ért ZTE Nubia Z5s ami szintén snapdragon 800 de az is egy szimes.
-
senki11
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Köszönöm a választ! Az olcsóbb brandek cuccai közül van ami felveszi a versenyt a MI3-al? Jó lenne beleférni a keretbe. Mondjuk van már rossz tapasztalatom olcsóbb árfekvésű tablettel, ezért most már úgy vagyok vele, hogy ha nagyon kell inkább mélyebbre nyúlok a zsebbe, csak ne kelljen folyton idegeskedni a lagok miatt.
Még az érdekelne, hogy ha kintről rendelem, akkor mennyi az esélye, hogy kifogják a vámon? Olvasgattam a minideal-es hozzászólásokat és ott sokan kérik, hogy ajándékként küldjék, egy potom árat feltüntetve. Persze tudom, hogy a vámosok sem idióták, de azért van rá sansz, hogy megúszom a járulékos költségeket?
-
senki11
aktív tag
Tanácsot kérnék... A desire-m megérett a nyugdíjra és szeretnék helyette valami fürgébb kínait. Nem vagyok cserélgetős típus, így valami tartósabb darabra volna szükségem jó terméktámogatással. Legalább 2 évet kellene kihúznia. A desire-m most 3 éves és egy mildwild rommal még mindig pattogósabb mint az ainol tabletem
. Mivel futott rajta anno miui rom, egy kicsit a xiaomi telók felé húzok, de nem zárkózok el más gyártótól sem. Árban nem nagyon akarok elszállni. Úgy 60 kilóra gondoltam. Tudnátok ajánlani valami bestbuyt? Köszi előre is! -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Ha fontos a fényképező is akkor ZTE v5, coolpad F1, de ha rám hallgatsz akkor rákeresel a készülékekre és keresel minta képeket, fénykép ügyben én nem vagyok kompetens mert nekem utolsó dolog, a többi feltételnek megfelel az összes készülék!! Sőt kb mindegyik hozza az elvárt színtet fénykép ügyben az árához viszonyítva. Legalábbis szerintem.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Elefont egyáltalán nem ajánlok, inew még csak csak... A Mi4 meg Honor6 pedig jóval a 60k-s kereted felett van!
Nézzük mi van meg 60k -ból...
THL T11
LenovoS850
Lenovo p780
Coolpad F1
Coolpad 7320
ZTE V5
Xiaomi Redmi 1s
Xiaomi redmi 2
Xiaomi redmi note
THL 4000
Iocean x8 mini pro
jiayu s3
Zte S6Ebben a kategóriában tudsz kb válogatni...
-
AndrewTdi
addikt
válasz
laci laci
üzenetére
Sziasztok!
Durvén 60 környékén keresne egyik ismerősöm telefont.
Honor 6, xiaomi mi4, elephone p5000, inew v7. Ilyesmiket nézett.
Az első kettő lenne a leximpatikusabb. Kijelenthető olyasmi, hogy egyik jobb a másiknál, és ha igen, melyik?
Vagy mit ajánlatátok 60K környékén? Illetve milyen oldalról lenne érdemes rendelni? -
laci laci
addikt
Tisztelet mindenkinek.Mostanában volt egy IUNI U2 telom,de nem volt magyar.Szeretném lecserélni egy ZTE NUBIA Z5S telora.Ugyanilyen paraméterekkel(vagy feljebb) nincs másik telo?Előre is

-
matyi19
őstag
Véleményék tapasztalatok Elephone P6000 -al kapcsolatban?
Mi lenne jobb ennél max 140$-ért?
Köszönöm! -
t.zolka
aktív tag
Köszönöm srácok az oldalakat, megnézzük őket!

-
vvega30
senior tag
Tiszteletem kedves fórumtársak,
az alábbi néhány mobil után érdeklődnék:
Coolpad F1; Asus Zenphone 5 (50k+-)
és az egyel magasabb kategóriából:
THL 5000; Xiaomi MI3 (80k+-)Ezek felelnek meg a nem túl nagy kritériumnak, nagy aksi, jó fényképezőgép illetve HD, FHD kijelző.
Melyiket ajánljanátok?Köszi
-
t.zolka
aktív tag
Na, a csoda kínai klóntelefon helyett Huawei Ascend G630 lett a nyerő.
Van is e öröm e bodottá! 
Viszont, egy munkatársamnak sikerült bogarat ültetnem a fülébe és most rendelne egyet valamelyik megbízható külföldi oldalról. Csak azt nem tudja, hogy honnan!
Legyetek olyan kedvesek és ajánljatok pár netes oldalt, ahonnan érdemes rendelnie, hogy ne ezt a full-full gagyit kapja, amiket itthon árulnak? Előre is köszönöm! 
-
justnow
csendes tag
Leejtettem a Jiayu G4-es telefonomat. Semmi külsérelmi nyom nem keletkezett, de a baleset óta nem tud egyik sim sem a hálózatra kapcsolódni! Mi történhetett? Mit tudok tenni, a gyári visszaállításon kívül, amit megtettem. kösz az ötleteket

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Autós topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Van egyáltalán erre másik rom mint a gyári??? Így látatlanban azt mondom , hogy 5.0 ra semmi esély.

A ZTE V5-öt azért ajállanám előbb mert kiforrott hazai közössége van itt ph-n és ha gondod van vele lesz aki segítséget nyújt!