- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
-
LOGOUT
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
paler
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Igazából 50000Ft, de nagyon max.60000Ft-nál többet már tényleg nem szívesen adnék mobiltelefonra.
Igények:
- telefonálás jó minőségű legyen (hangminőség kifelé-és befelé)
- viszonylag jó akkuidő
- ne akadozzon a mindennapi használat során
- jó Wifi és GPS képesség
- jó terméktámogatás
- Youtube azért jó menjen rajt
- kijelző mérete 4-5" között legyen
- a kijelző nappal is jó látható legyen
Nem elsődlegesen fontos:
- legalább közepes minőségű fényképeket és videókat lehessen vele készíteni
- a kijelző full hd felbontás nem fontos -
paler
aktív tag
Én semmiféleképpen nem klónt akarok venni, de jó lenne egy neves márka felső kategóriás telefonjának a szintjét megközelítően hozná valamelyik Kína teló.
Én jelenleg ezeket a márkákat nézegettem:
-Doogee DG800
-Doogee DG2014 Turbo
-Iocean X7 HD
-MyPhone S-Line
-Allview V1 ViperIgazság szerint jelenleg ismeretlen vizeken evickélek, mivel eddig mindig T-mobilos neves gyártó telefonjait használtam.
Tehát bármilyen segítséget, javaslatot szívesen fogadok.

-
illjo
senior tag
Csak előzetesen megkérdezem, hogy ha kész vagyok az SP Flash tool readback-el, tudna e valaki tanácsolni valamit, vagy linkelni legalábbis leírást arról, hogy álljak neki annak amit Cappa írt lejjebb, hogy portolni kella CWM-et és kijavítani a build prop-ot, aztán gondolom valahogy visszatölteni a kijavított ROM-ot a telóra?
És rmélem nem csináltam rosszul, hogy nem a scatter file-ból kiolvasott adatokat használom, hanem a MTKDT-ben megnyitott Block info-ból írom be a kezdő címeket és a hosszúságokat. Kicsit összezavart, hogy a scatterben jóval kevesebb file jelent meg ha betöltöttem, mint a block infoban, és így számolgatni sem kell a hosszúságot. -
paler
aktív tag
Hali !
Ha Kínából rendelek telót, azokon kiválasztható a magyar nyelv ?
-
PJBrigi
csendes tag
El sem tudom mondani, mennyire örülök, h WOT-H-A-C segítségével sikerült helyrehozni a durva klón telómat! Nem is tudom hogy köszönjem meg!!!!
Istenem, de örülök!!
Nagyon, nagyon köszi!!!!!!

-
illjo
senior tag
Kicsit jobban beleástam magam témába és már sejtem hogy kell readbackelni a scatter file alalján. Ha a teló elrontása előtt készített scattert használva kikerülhető a cwm készítés-portolás és root valamint a build.prop javitás? Csak visza kellene tölteni a readbackelt file-okat? Bocs ha hülyéket kérdezek ez hozzáértés hiánya, csak az eddigiekkel ellentétben próbálom használni az eszem

-
illjo
senior tag
válasz
cappa72
üzenetére
Szia! Ott tartok, hogy feltelepítettem VCOM-ot, telót csatlakoztattam, megnyitom sp flash toolt és rámentem reedback-re és ott egy add-ot nyomtam. Próbálom, hogy minél kevesebbet zaklassalak, és olvastam a belinkelt sp flash toll témát, hogy minél kevesebbet zaklassalak, de őszintén szólva nekem nemcsak a factory mode kínai

-
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére

Sajnos ennek a javítása elég macerás lehet. Ha nincs root elérés, akkor telefon nélkül egy laikusnak nagyon nehéz segíteni.
Ez nem leszólás, csak tapasztalat. Ami tapasztalattal 4-5 óra alatt megvan, az 2-3 nap alatt sikerülhet teamviewer-en keresztül (arányokat tekintve)Az első p780-as lenovo helyretétele egy komplett hétvégét vett igénybe. Ennek jó része hex editorban töltött idővel telt el, abból próbáltam meg rájönni mi és hogy van.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
cappa72
üzenetére
Közben megtaláltam erre gondoltam.Csak hát ugye ehhez is root kell.
Ahogy olvasom a blogod ùgy értelmezem hogy ránk ez vonatkozik
" Ha nem a saját imei-d jelenik meg de legalább van, akkor már át tudod írni az MTKDroidtools-zal a sajátodra, ámbár ez megint nem túl szerencsés, mert egy factory reset után újra visszaíródik az, előző állapot. Ez akkor szokott lenni, amikor az nvram sérült, vagy nem a telefonod sajátját tette rá valaki.
Jól értem ugye?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
cappa72
üzenetére
Szia. A koeginával odig jutottunk hogy ezek derültek ki:
- rootchecker nem látja rootnak a telefont pedig super su telepítve van.(arra gyanakszom, hogy mikor elidította a rootcheckert nem engedélyezte a telefonon)
- mtk platorm
- megvan az imei az aksi alatt
- MUT letöltve de nem találom hol lehet át írni az imeit... -
-
kistucsok78
csendes tag
Helló a leagoo lead 2 telefonról valami vélemény nem nagyon találtam semmit Köszi
-
Kinsing S2 - Első benyomások
Hivatalos oldal: [link]
Mikor megrendeltem akkor még nem tudtam, hogy klón, csak később vettem észre mikor már úton volt. De mivel tetszett a lányomnak a formája nem foglalkoztam vele tovább...
Akkor a telefonról:
Bitang jól összerakott, nagyon szép telefonról beszélünk, némi hibákkal. A hátlap amolyan fénylős ujjlenyomatgyűjtős fajta, viszont nagyon pontosan minden nyiszorgás/recsegés/ropogás nélkül ül a telón.
A képernyő meglepően jó ahhoz képest is, hogy csak qHD-s felbontása van. Kellően érzékeny, a betekintési szögek jók.Viszont a hardverrel nem vagyok annyira kibéküélve...
Wifi - Jó, nem dobálja el magát, teljesen használható.
GPS - lakásban nem indult, de ha kivittem az utcára minden további nélkül 20ms alatt talált holdat és 10 láb pontossággal határozta meg a helyzetem. (wifi nélkül ez kicsit rosszabb) Utána lakásban csökken a holdak száma, de még mindig pozicionál.
3G (T-mobile) - lakásban katasztrófa, eldobálja a jelet átmegy más üzemmódokba, de még így is használható egy kis türelemmel. Utcán, metróban viszont atomstabil a jelek szerint.
Kamera - A készülék gyenge pontja, hiába fókuszál és látszik éles a kép, mikor fotózol már homályos lesz, azt gondoltam ez valami szoftver hiba, próbáltam más programokkal is, de az eredmény ugyanaz. Egyedül a HDR móddal tudtam jó képeket csinálni. Aztán próbáltam a Lenovo féle snapIT (Lenovo super camera) progit is ami a Doogee telefonnál nagyon jól működött, az új verzió már legalább elindul rajta (bár vannak még bugok benne) és tűrhető képeket csinál, míg a régebbi totál kifagyasztotta a rendszert, csak az akku kivétele segített rajta, meg az újraindítás. Ugyanez igaz néhány játékra is.
Akku - mivel folyamatosan teszteltem, állandóan nyomogattam rajta valamit, a wifi/3g folyamatosan ment, így egy nap alatt lemerítettem. Persze átlagos használat mellett szerintem kibír max 1.5 napot.
Hangerő/hangminőség - közepesen erős, minimálisan dobozhangú, de nem mindenkinél. Gondolom számít, hogy a túloldalt milyen minőségű a mikrofon. Talán a mobileuncletools-ba még lehet állítgatni rajta. Mikrofonja jó, senki nem panaszkodott recsegés, érthetetlen szöveg miatt.Ami nem tetszik a 4.4.2-es ROM-al installált telefonon, hogy bizonyos funkciók nem elérhetőek valamiért. pl az usb hibakeresés csak akkor érhető el ha már rádugtam a készüléket a laptopra, addig nem látszik hol is van ez a menüpont, régen ezt ugye a fejlesztői lehetőség alatt találhattuk meg minden varázslat nélkül... na itt nincs ilyen, csak ha már csatlakozott valamihez a telefon... Viszont van amikor ez a lehetőség eltűnik így hiába csatlakozik médiaeszközként a telefon a számítógépen nem jelenik meg.
Ezt egy app feltelepítésével kiküszöböltem.
Lock screen - a népszerű(?) galaxy s5 programját használja integrálva, viszont nem lehet semmit se állítani rajta csak, hogy milyen háttérképe legyen. Nem engedi lenémíttatni magát, csak a telefon teljes némítása oldja meg ezt a problémát.
Én le is szedtem és az alap android lockscreen van így rajta.
Az alapértelmezett launcher nem rossz bár ha végiglapozom az összes oldalt a végére érve ugrik egy nagyot ahogy újra az első oldalhoz ér. Kevésbé konfigurálható mint az összes többi, így lecseréltem a Novára amivel sokkal jobban működik a telefon és gyorsabb is. Az alapból feltelepített aplikációkkal nincs baj, de érdemes a playApp (play áruház alternatíva) alkalmazást letiltani, mert ha neten vagyunk folyamatosan bombáz ajánlatokkal. Engem kifejezetten zavart. Ez és a galaxy lockscreen levételével látványosan gyorsult a telefon!
Fent van a twitter, facebook az ismertebb közösségi appok közül. csevegőnek egyelőre a Hangouts van csak fent, de ez ugye orvosolható a kívánt program telepítésével.Én egy áprilisi dátummal jelölt ROM-al installált készüléket kaptam, amiben nem működött egy-két beállítás.
A neten fellelhető egy már rootolt ROM ami augusztusi dátumú ezt felraktam, de egy dolog még mindig nem működik az alapértelmezett üzenet hangot nem lehet átállítani, sőt belépni sem lehet a menüpontba.(majd a build.prop-ban átírom arra ami kell) Viszont a netes források szerint már van olyan telefon amiben szeptemberi dátumú ROM van. Remélhetőleg az jobban működik, bár még nem található sehol belőle letölthető verzió, és a Kingsing honlapján is még csak az augusztusi van fent.
A needrom-on megtalálható a stock ill a rootolt ROM is.Recovery - van, haha, de fordítva jelenik meg a képernyőn, viszont használható. Nem tudom ezt meg lehetne-e fordítani rendes irányba...
extrák
Heart rate - ez egy vérnyomásmérő akar lenni ami néha érdekes eredményeket ad
)
Air browse - kézjelekkel, telefon mozgatással irányíthatunk funkciókat. (zeneváltása, oldal lapozása - shake funkció.
Air call-accept - a bejövő hívást tudjuk ezzel felvenni, csak a képernyő fölé kell tartani a kezünket.
Smart scroll - kézmozdulatokkal zárjuk-nyitjuk-lapozzuk a képernyőn lévő oldalakat.
Palm mozgás - elvileg 3 ujjunkat a képernyőre érintve csinál egy egy fotót az aktuális képernyőről. Hát nekem néha sikerült néha nem, hogy miért azt nem tudom
Compass - működik, fektetett 8-ast kell leírni vele a levegőben a beállításhoz, de utána tényleg megtalálja az "igazi" északot
Quick gesture entry - na ez valóban hasznos számomra. A zárt képernyőn meghatározott betűt rajzolva azonnal abba a menübe-programba ugrik be. Jópofa dolog. pl az "e" betű lerajzolásánál a galériába ugrik be, "c" betűnél azonnal a telefonálós app nyílik meg...Összességében nem rossz telefon, bár vannak hibái.
Ha még valamire kíváncsiak vagytok írjatok. -
válasz
PJBrigi
üzenetére
Először nédz meg, hogy van-e imei szám
tárcsázóvan gépeld be, hogy *#06#
Ha erre érvénytelent dob, akkor már kiütötték a lelkét, vagy csak elhibáztak valami rom telepítést.
Legalább 4 féle dolog lehet az, hogy miért nem tudsz telefonálni...
Sok a kérdőjel, de az imei ellenőrzés legyen az első. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
PJBrigi
üzenetére
Először meg kéne nézni van e IMEI írd be a tárcsázóba: *#06# ha azt írja "invalid imei" akkor elszállt az imei számod. Ebben az esetben mehet vissza az eladónak! Ha van imei szám akkor megkéne próbálni egy másik simkártyát!Esetleg más szolgátatóét!
Ja az imei szám átírás nem járható csak abban az esetben ha megan a saját, ha más imei kerül vissza írásra az büntetendő és mind2 imei letiltásával jár! -
PJBrigi
csendes tag
Sziasztok,
egy hete vettem neten - állítólag 2 hete korábban vásárolt - Samsung Galaxy S5 független klónt egy eladótól jófogáson.
A teló nagyon szuper, minden megy rajta, alkalmazások, videó. De ha belerakom a sim kártyám, akkor nem talál hálózatot. A térerő jelzésnél nincs jelerősség helyette egy piros X. Hívásnál azt írja ki, h nem talál mobilhálózatot. Sem hívni nem tudok, sem smst írni ugye. Wifi megy rajta szépen, gyors a teló.Mit lehet ilyenkor csinálni?
Az egyik telefonos ismerősöm szerint le van tiltva. De ez klón, ezt nem szolgáltató adja ki, h számlatartozás miatt letiltsák, vagy ha lopott lenne akkor sem tudnák letiltatni. Másik ismerősöm szerint ilyenek a klónok. Na de ne már h legyártanak egy telót amivel nem lehet telefonálni.
Szóval ha van vkinek ötlete légyszi írjon.
30eft-om veszne kárba ha nem tudok vele mit kezdeni.
Olvastam az IMEI szám átírásról, akkor lehetne esetleg orvosolni ezt, erről tud vki vmit?
Köszi előre is!!!!!
-
Sheld
senior tag
Előrelépés történt!
A Telefon már képes bebootolni, ahol oroszul ugyan, de kiírja, hogy titkosítási hiba. (Ez az IMEI számos hiba lehet?) -
A jelenlegi helyzet az, hogy ha rendesen bekapcsolom a telóm és megakad a boot, majd gy csatlakoztatom az MTKDT hoz, akkor felismeri.
Az már eredmény.
Nem is kicsi.
Ekkor lehet ugyanis scattert készíttetni az mtkdt-vel, majd SP flashtool-lal menteni.
Ha ext4-es a rendszerparrtíció, akkor CWM-met is lehet portolni, majd cwm-ből már lehet root-olni is, illetve és onnan már javítható a build.prop.Ja és a kínai menü fordításában nem látok ADB lehetőséget, ha jól emlékszem a recovery menüben van adb drissítési lehetőség
Nem is kell látnod benne adb lehetőséget.
Ott csak egyszerűen szokott lenni adb elérés, mindenféle hókuszpókusz nélkül.Amúgy factory mode fordítás.

-
illjo
senior tag
válasz
cappa72
üzenetére
Az eladóval a kapcsolat megszakadt, mikro közöltem vele, hogy a leírással ellentétben nem működik a GPS, nem WDCMA 3G je van, stb. Ez most intézés alatt van az Aliexpressnél. Tehát ez szerintem zsákutca.
Tudom, igazad van, nem mondta senki, de gondoltam ha a reset szó benne van, az visszaállít valamit az eredetire és nem érdekeltek hogy saját adatok törlődnek, hiszen még csak próbálgatás alatt van a teló, nincs rajta semmi. Ezek szerint tévedtem..
A jelenlegi helyzet az, hogy ha rendesen bekapcsolom a telóm és megakad a boot, majd gy csatlakoztatom az MTKDT hoz, akkor felismeri. Ha bemegyek a factory mode-ba, akkor viszont elveszti a kapcsolatot és nem is jön elő. ADB driver install megvolt.
Ja és a kínai menü fordításában nem látok ADB lehetőséget, ha jól emlékszem a recovery menüben van adb drissítési lehetőség
-
Szerintem nem rom cserét kellene csinálni, hanem a meglévőt helyre hozni. Főleg ha tényleg csak annyi a baja, amennyit leírtál.
Az eladótól kellene felhajtanod a "gyári" romot, ha flesselni akarod.
Ennek hiányában marad a házi helyrehozás.Ha rendelkezésre áll a saját romja, azt nem nagy kaland feltenni (jobb esetben).
Factory mode kétféle is van, illetve az egyik a factori mde kínaiul, a másik, amit a hangerő fel és bekapcsolóval indírtok a recovery mode. És mindekttőben reseteltem. Elsőben eMMc, másodikban factory reset
Kicsit előreszaladtál.
Nem mondta senki, hogy csinálj reset-et.
Ugyanis a factory mode és a recovery mode másra való.
Ráadásul mindkettőben másképp működnek a dolgok.Ami elhangzott az az, hogy nézd meg, factory mode-ban (ez a vélhetően kínai tyúklábas mód) van-e adb. Tehát factory mode-ban csatlakoztasd a számítógéphez a telefont és indítsd el az MTKDT-t. Persze adb driver az kell hozzá.
Csak ennyi volt az, amit meg kellett volna tenned.A recovrey-ből történő factory reset nem oldja meg a system-ben történő nyúlkapiszkát, hisz az a data és cache partíciók törlését eredményezi.
-
WOT-H-A-C
veterán
Csakbgratulálni tudok neki...de ez már nem számìt ... ha van neki egy komplett droidtools mentése vagy flashtoolsos akkor van esély hogy vissza hozd őket de ehhez biztosnak kell lennie annak hogy eggyezika a hw-er!! Ha ez nem járható akkor felkell venni a kapcsolatot az eladóval. Ar endelésnél tud hivatkozni a tìpusra illetve kell egy kép a telefon hátuljáról ùgy hogy nincs benne akku, elvileg alatta egy cimke amiröl beazonosîthato a telo. Ha segìtőkész az eladó akkor megossza a gyári romot.
-
Sheld
senior tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Pedig olvastam.

A telefonokban egy MT-6582-es chip van (4 magos proci), 1GB ram, 8GB belső tárhely. Többet nem tudok róla sajnos. Az MTK Droid ezt írja a működőképesről:
Hardware : MT6582
Model : Samsung GALAXY Note 3
Build number : ALPS.JB5.MP.V1.5
Build date UTC : 20140718-032001
Android v : 4.4.2
Baseband v: MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V10.P2, 2013/10/23 17:49
Kernel v : 3.4.5 (rs@rs-ThinkStation-D30) (gcc version 4.6.x-google 20120106 (prerelease) (GCC) ) #1 SMP Fri Jul 18 11:17:29 CST 2014
Uboot build v : -----
LCD Driver IC : 1-otm1283a_hd720_dsi_vdoSajnos a másik telefonról semmit sem tudok. Elvileg ugyan ez van benne, ugyan attól az embertől lett rendelve. Beszéltem ma a sráccal:
A telefont megrendelte, sikeresen téglát csinált belőle mentés nélkül. Megrendelte B telefont, arról végzett biztosnági mentést, felflashelte A telefonra, majd B telefonnal kísérletezgetett, és Brick-elte.Most A telefon működik, de ms softverrek, mint amit a B-ről húzott rá ár.
B telefon Boot-loop-os, mert nem találtam rá működőképes software-t.A mai nap folyamán elvileg elküldi a biztonsági mentést.
SZERK.: Webshop az Aliexpress volt, de már mind a két telefon több mint 2 hónapos.
-
kistucsok78
csendes tag
Helló!
Véleményt szeretnék kérni a leagoo lead 2 telefonról esetleg ha van valakinek fényképet,mielőtt rendelek kicsit tájékozódnék.
Köszönöm. -
WOT-H-A-C
veterán
-
-
Sheld
senior tag
Sziasztok!
Van 2db Samsung Galaxy Note 3 Clone-om.
Mind a kettő SM-N9006-os MTK6582-es chip-el.
Az egyikre szépen felment a rom, működik is, viszont a másikon BootLoop-om van. Ott a Samsung logo és kb percenként rezzen egyet a telefon, és csak ennyit csinál. Ötlt, hogy mit lehetne tenni?SP Flashing tools-al hogyan tudok Recovery-t telepíteni?
-
pityu1993
csendes tag
Sziasztok
Telefont szeretnék venni és azt szeretném megkérdezni hogy melyik oldalról érdemes rendelni?
vagyis melyik a legmegbízhatóbb
-
illjo
senior tag
válasz
cappa72
üzenetére
Az alaphelyzet, hogy igaz terveztem rajta ROM cserét, de később..Így úgy néz ki kénytelen vagyok, de teljesen kezdő ebben.
A teló leginkább egy Lenovo A850 5,5 collos 960x540 kijelzővel, MT6582 4 magos Cpu-val (ami a leírás, és antutu cheat meg egyéb átvert teszt progik szerint MT6592 8 magos)
Mentésem nincs sajnos, és tudom, utána tudnék olvasni mit hogyan, de elég stresszes így a helyzet, megírnád hogy álljak neki? Egyáltalán milyen romot keressek, milyen progival stb. Mert azért olvasgattam rom cseréről, de ahány írás annyiféle megoldás, kicsit összezavar..MTK droidtools fent van, csatlakozik is hozzá a telefon. ADB nem elérhető, azt írja, (bár igazából azt se tudom mia az
Bár amikor MTKDT-t feltettem, azt is feltettem gépre.
Factory mode kétféle is van, illetve az egyik a factori mde kínaiul, a másik, amit a hangerő fel és bekapcsolóval indírtok a recovery mode. És mindekttőben reseteltem. Elsőben eMMc, másodikban factory reset -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
kistucsok78
üzenetére
Coolpad F1
ZTE V5 redbull
THL T11
THL 4400
jiayu g2f
Lenovo s660
Lenovo s850
Xiaomi hongmi 1s
Huawei honor 3c
Leagoo lead 1,2,3
Iocean x8 mini pro -
kistucsok78
csendes tag
Helló!
Érdekelne kínai telefon hogy mit vegyek jelenleg Samsung core plus van kéne egy 4 magos 5 colos telefon folyamatos net,GPS navigáció, fényképezés, viber. Szeretnék megbízható telefont olcsóbb kategóriában.Mit ajánlotok nekem telenoros vagyok. A válaszokat előre is köszönöm. -
-
illjo
senior tag
Sziasztok! Van egy amúgy sem csúcsszuper, de (eddig) működő dual simes kínai lenovo klón csodám. Gondoltam akkor állítsunk DPI-t. És hát nekiestem mint tót a p..nak
A telót alapból rootolva vettem, így sajnos sikerült a DroidTweaker app-al belepiszkálnom. Egyből plafonra, 240-re húztam a dpi-t, és reboot után kijelző sötét marad. Valószínű nem mellesleg a Dalvik heap size-ot 48-ra állítottam. Próbálkoztam kétségbeesetten a recovery mode-ból - ami kínai menüs, de kis utánajárással ezt sikerült megoldanom - factory reset-el, de semmi, a látvány ugyanaz
. Van erre valami létező megoldás, vagy levélnehezéket készítettem?
Köszi a választ előre is! -
-
Sheld
senior tag
Találtam egy ROM-ot, ami működőképes, és rá is megy. MIUI a rom-nak a neve.
Nem működik benne a hang és a kamera.
Az egyik srác írt egy megoldást az oldalon: vegyem ki az origial rom-ból az audio és a video fájlokat, íram felül a Miui-ban levőket és menni is fog. Töben örültek neki, és valóban működik.Ezeket hol találom? System/lib?
-
Sheld
senior tag
Szervusztok!
Ide vezényeltek a problémámmal.
Az ismerősöm vett 2db telefont kínából. A telefon egy Samsung Galaxy Note 3 Clone.
Az egyik hibája az, hogy random SMS-eket küld vezetékes hálózatba, szám szerint havonta 1500 körülit. Ennek eredménye a 33ezres telefonszámla. Ezért csináltunk a telefonon egy gyári visszaállítást, és odaadta nekem az egyiket, hogy kezdjek vele valamit, mert a másikat már téglásította. (Azt már megoldottam, hogy COM porton újraraktam a rendszerét, tehát mind a kettő működőképes jelenleg.) Tehát itt van mellettem SIM kártya nélkül természetesen!Mit lehetne vele csinálni, hogy működőképes legyen. Milyen infót adjak a telefonról, hogy el tudjatok indulni?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
WOT-H-A-C
veterán
Emlìtette a kolega az összefoglalót... ha mobilrol követed a topikot akkor válts asztali nézetbe és nyisd le...ott megtalálsz minden infot a mentéshez és vissza állìtáshoz.De mentés után azzal kéne folytatni hogy a nejed telefonja biztos ugyanazzal hw-el van szerelve mint a tied plusz a te jelenlegi rendszeredről is kéne egy teljes mentés.
-
sika85
csendes tag
Nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz, légyszi írd már le, hogy tudok mentést csinálni pl sd kártyára a feleségeméről, amit aztán vissza tudok tenni az enyémre. Köszi a választ.
-
sika85
csendes tag
Az eladónak nincs rom. Netről rendeltem.
-
sika85
csendes tag
Köszi. Sajnos nincs mentésem, de a feleségemnek ugyanilyen telefont vettünk. Arról nem tudom átteni erre a rendszert?
-
sika85
csendes tag
Segítsetek légyszi!
Egy samsung s5 replika telefonon rámentem a gyári beállítások visszaállítására, azóta ha bekapcsolom mediteket ír ki a samsung logo helyett, és nem kapcsolódik hálózatra. Azt írja érvénytelen EMAI. Hogy tudnám rá visszatenni azt a rendszert ami volt?
-
üszök
őstag
Ha a SIM kártyán van a szám sehogy. Ha a telefon memóriában vagy Gmailben van a névjegy akkor rá mész a számra, menü gomb(alul a 3 vonalas) ott van hang és fénykép hozzá adása. Képet lehet a galériából is kiválasztod a képet menü gomb ott lesz olyan,hogy kép beállítása mint.. erre rá nyomsz és ott lesz.
Nincs ilyen telefonom de a csengő hangot meg vagy az audió profilokban kell állítani,vagy hangok,és beszédhívás csengő hangja.Ha így sem megy csinálj egy könyvtárat ami így nézzen ki:
media/
ringtones
alarms
notification
ezekbe másod be a megfelelő helyre a hangokat,és látnia kell. Ha van Root jogod,ezt a könyvtár szerkezetet megtalálod a systemben is,oda is be lehet másolni. -
radai
csendes tag
Sziasztok!
cubot s 308 hozzá értő forum társat keresek aki tudna segiteni pár beállitásban pl. hogy lehet csengö hangot a telefon számhoz rendelni vagy ugyan ez pl fotot a hivot félhez valamint hogy tudom meg változtatni a csengö hangot hiváskor mert nem találom hogy tudnám a saját csengö hangomat feltenni hiába van fen az sd kártyán nem tudom hozzá rendelni mert nem találom elöre is kösz a segitséget
-
Zeki
nagyúr
válasz
Pompeius
üzenetére
Plusz ÁFA.
Xiaomi Hongmi 1S, ZTE V5, vagy valami Lenovo
Itthon most dícsérik a topikjában a Tesco új mobilját, az op3ndot 4 magos telcsit. 30 ezer Ft, 2 év gari.
Vagy 20-ért szórják az auchanban, edigitalban a Nokia 530-asrt, dual sim, 20 ezer Ft dominóval. -
Pompeius
csendes tag
Sziasztok!
Ezt rendeltem és szerintem átvertek.
http://www.aliexpress.com/item/Perfect-1-1-NEW-Waterproof-S5-Phone-I9600-G900-Android-Quad-Core-Dual-SIM-MTK6582-5/2029427767.html
A leírás szerint:
Storage: 2G RAM+4GB ROMA 4GB ROM nem stimmel.
A telefon Tárhely menüjében ez szerepel:
Belső tárhely
Összes hely: 14,98 Gb
Elérhető : 807 MB
Alkalmazások 162 MB
Gyorsítótárazott adatok: 5,86 MBA problémám hogy csak 807 MB érhető el.
Hol a többi? Ha csak 4GB-l számolok az Android 3 GB-t foglal le?
Olyan mintha 1GB lenne a belső tárhely.Tudom esetleg formatálni a belső tárhelyet?
-
kisselandras
senior tag
válasz
NorbertoEco
üzenetére
Sajnos a csomagod vám köteles lett meg fogták ! 4 vagy 5 ezer lesz pluszba !
Vettem egy beex m1d mobilt egy gond van vele nekem a telenor sms-t nem akar küldeni
fogadni meg fogad tiszta vicc az egész már mindent meg próbáltam
alapjában meg jó kis teló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bestbuy játékok
- War Thunder - MMO Combat Game
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Viccrovat
- Milyen TV-t vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, de remélem ìgy is megy majd.

)

Bár szerintem inkább factory menü lehet a kínais cucc!
fogadni meg fogad tiszta vicc az egész már mindent meg próbáltam