Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csari93
aktív tag
Sziasztok,
Ma találtam ezt a fórumot a Naviforce 9044 nyomán, több mint egy éve van ilyenem és látom, hogy itt is eléggé pörög. Barna szíjas fekete tokos verzióm van, elgondolkoztam egy fekete szíj fekete tokos verzió vásárlásán is, viszont ez is tetszik (most ilyen komor stílusban kerestem):
Naviforce 9074
Senki sem vett még közületek ilyet? Kicsit elijeszt a kis eladott darabszám és, hogy szinte semmi review nincs róla (banggoodon néztem, rákeresek máshol), viszont a fekete-szürke színkombó nagyon tetszik. Esetleg hasonló stílusban tudtok ajánlani?
Az MVMT-nek vannak még ilyen órái, dehát az árban értelmezhetetlen.
Köszi![ Szerkesztve ]
www.flickr.com/csari
-
Csari93
aktív tag
Sziasztok, láttam hogy sok az input itt a fórumon Naviforce 9044 témában, viszont nincs még semmi a 9076-ról, úgyhogy írok pár szót, hátha szemez vele valaki:
Azt hittem, ugyanaz a tok lesz kicsit más formával, más számlappal és szíjjal, mint a 9044, de nem. A mechanikája sokkal finombabb, minőségibbnek hat. Ami a képeken nem látszik (vagyis én nem láttam), hogy domború az üvege, baromi jól néz ki. Méretben az átmérője megfelelő férfi kézre, viszont a tok magassága és a szíj vastagsága elég túlzó szerintem. Kicsit buflák hatást kelt, észrevehető különbség a 9044-hez képest.
Ettől eltekintve baromi szép élőben is: Képek
Merem ajánlani bárkinek. Nekem a facebook már fél éve próbál reklámozni valami MVMT-vel hasonszőrű drágán elsózott kínai márkát aminek gyönyörű repülős stílusú órái vannak, mindig csöpögött rá a nyálam és aztán valahogy elém ugrott ez a NF, ami stílusban elég hasonló, így tetszett meg.[ Szerkesztve ]
www.flickr.com/csari
-
Csari93
aktív tag
Srácok, van két Naviforce-om, segítsetek légyszi, hogy kéne rendesen beállítani a dátumot rajtuk. Ez az a fajta, amit egy kattanásig kihúzol, egyik irányban semmi, máskik irányban egy kis rugóerő ellenében forognak a számok.
Gondoltam akkor azt csinálom, hogy beállítom a mai dátumot (reggel korán csináltam), és aztán ellenkező irányban tekerem picit, hogy a rugó tuti ne maradjon már az állítástól megfeszítve, de így is 2-3 óra múlva átváltott 21.-ére.
Hogy kéne ezt rendeltetésszerűen beállítani?
Köszi előre is!www.flickr.com/csari
-
Csari93
aktív tag
válasz dzsi23 #22463 üzenetére
Végül nem lazul fel neked? Én miután a másik topikban megírtam a HSZ-t, többször is úgy éreztem hogy lazult, pedig ennek a szíjnak szerintem pont az az értelme, hogy úgy tart hogy közben nem szorít.
De szép, kényelmes is, meglátjuk hogy áll be.
A levételt is kell kicsit gyakorolni, mert ha nem óvatosan teszed, elállítod.
Ui: Ha vágtál belőle, írd majd meg az eredményt a másik topikba vagy PM-ben légyszi, mert én is gondolkozom rajta de nem tudok jó ötlet-e.[ Szerkesztve ]
www.flickr.com/csari
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest