Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez nem tükrözi a valós használatot hanem ki van sarkítva egy adott célcsoporthoz (fhd multi játékok talán unlimited fps-el?). 4090-hez nem vesznek ilyen ramokat és esélyes hogy nem 1080p játszanak vele.
Nálam (bár az is sarkos eset) 60hz 1600p-nél nem láttam érzékelhető lassulást 4800 cas40 vs 6000 cas32 esetén. Ahol 60 fps volt ott továbbra is 60-at láttam. De tudom ez az én esetem, nem általánosítható.
Szerintem ez valós használatnál azaz 2k/4k esetén 10% alatti lesz, középkategóriás GPU-val. Nem azt mondom hogy ilyet kell venni de ennek is megvan a helye játékoknál is. (32eft volt a 4db kit összesen egyben, bár ez akciósan ennyi)
Ez is csak úgy éri meg ha nagyon olcsó, itthon ilyen nincs azaz eléggé túlárazottak a lassabb modulok.
Átlag játékos meg szerintem be sem állítja rendesen és hagyja a gyári 5200? vagy mi az ami default. Na meg 4 modullal AMD AM5 3600-ra áll be alapból ami egy vicc.Gyorsba találtam egy valósabbbat bár ez is 4090-essel van de legalább nem fullhdban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- BestBuy topik
- Amazon Kindle
- Milyen monitort vegyek?
- Synology NAS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Macska topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest