- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
huppancs89 #3598 üzenetére
Ez merre található?
-
huppancs89
tag
-
L_Jani
csendes tag
Találtam még 2 darabot belőle:
1983-as kiadású "Háborús időszaki tűzoltási és kárelhárítási szabályzat". A Belügyminisztérium által "TITKOS!"-nak minősített, egyedileg sorszámozott példány!
Néhány érdekesség a tartalomból:
- Atom és gyújtófegyverek által okozott tüzek jellemzői
- Tűzkörzet sugarai lakott településeken, erdőkben és száraz növényzetű területeken, földi és légi atomrobbanás következtében (táblázat)
- Valószínűleg kialakuló tűzhelyzet lakott területen és objektumokban az atomcsapás után 30 perccel, illetve 1-2 órával (táblázat)Akit érdekel:
Vatera (2500 Ft) -
huppancs89
tag
-
válasz
huppancs89 #3594 üzenetére
Adatlapomon mindent megtalálsz!
-
válasz
huppancs89 #3592 üzenetére
Nekem tetszik!
Végignéztem a sorozatot. Mellbevágó...
(Az utolsó, az iskola külön fáj, mivel nálunk is most bontanak szét egyet... -
huppancs89
tag
Új videósorozatom:
Inota -
hadsz
tag
-
huppancs89
tag
-
hadsz
tag
Szia!
A volt szovjet rész teljesen szabad,bejárható - autóval is.Esetleg airsoft,paintball csapatokkal lehet találkozni,de velük meg lehet beszélni,hogy merre nem leszel útban.Bár télen szerintem ők sem nagyon aktiválják ott magukat... A volt torony melletti részen van egy működő telephely.Na ott össze lehet futni kutyákkal,mert ha mozgást látnak a környéken hajlamosak előrohanni az udvarból.Ilyen szempontból tehát csak ott kell figyelni.
üdv
-
C^^
őstag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy jelenleg mennyire látogatható a szentkirályszabadjai laktanya? Láttam, hogy volt itt a topicban is olyan, aki volt pár hónapja, de azért rákérdezek.
Nagyon szívesen megnézném valamikor (főleg fotózási céllal), de nem tudom, hogy mennyire lehet bemenni, épületekbe belépni.
Abszolút nem őrzik a helyet?
Autóval mennyire közelíthető meg, kell-e félni valamitől (kutyák, bármi egyéb)?Köszi.
-
hadsz
tag
BÚÉK mindenkinek!
-
Boldog új évet nektek, tisztelt itt állomásozók!
-
huppancs89
tag
-
D-peti
csendes tag
A mai táborfalvi szovjet laktanya bejárásának eredménye: Táborfalva, egykori szovjet laktanya
Boldog Új Évet minden topiktársnak!
-
válasz
huppancs89 #3575 üzenetére
Nagyon jó!
-
huppancs89
tag
-
ócskás
aktív tag
Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden kedves topiktársnak!
-
buldog-bódog
csendes tag
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK SOK SZERETETTEL,
a lev.lista minden tisztelt tagjának, és olvasójának!
IJ, alias buldog-bódoghttp://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=2007134554829&source=jl999
-
huppancs89
tag
Beszéljünk inkább a ....
-
tomasz100
csendes tag
Csak az furcsa hogy a régebbi nagy antennák eltűntek a térségből, majd egy idő múlva ez is bezár és az lesz a sorsa mint a "kihalt laktanyáknak".Több infót megtudtam:
föld alatti bázis nincs ott ,csak egy nagyobb légópince légicsapás esetére, esetleges áramkimaradás esetén pluszban a föld alatt pincében aggregátorok vannak elhelyezve. a tényleges munka az 1-2 emeletes épületekben folyik/folyt.
Az NBH-nak még ebben az objektumban iratmegsemmisítő részlege üzemel. (ez 2011-ben még üzemelt). -
huppancs89
tag
Haver, nekem az itt állomásozott orosz ismerősöm, - aki atomrakétákkal volt körülvéve - elhajt, ha arról akar kérdezni vagy beszélni. Pedig annak már negyed évszázada...
-
tomasz100
csendes tag
válasz
tomasz100 #3557 üzenetére
Még mindig kérdésem, ki tud valaki az Ócsai titkos NBH objektumról, az ismerős aki ott szokott időnként lenni nem sokat akar mondani róla.
Kord. 47.26432,19.276345 és környéke.
Régebben még 2002-ben antennákkal volt tele, környékén látszanak a helyeik is.
Még aktív objektum, de komoly antennák már nincsenek ott,lehet hogy haladnak a korral, a lehallgatásokat itt/itt is végezték/, nemcsak az országon belül, hanem a környező országok rádióit stb. is lehallgatták.
legalább jelentkezne aki volt itt sorkatona(határőr,ócsa,7.őrszázad.) -
tomasz100
csendes tag
Újabb kérdésem hátha kapok választ:
Volt szovjet laktanyák voltak
-Inárcson
-Örkényen
hol voltak ezek pontosan? Az örkényi nem örkénytáborban volt ahol korábban a magyar királyi hadsereg kiképző lovasegysége volt ? kössz a válaszokat. -
Kephamos
addikt
válasz
buldog-bódog #3558 üzenetére
A volt Shell kút mögött egy raktárépületben. Ha jól emlékszem, de majd megkérdezem a tesómat, mert ő biztosan emlékszik még.
-
tomasz100
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki valamit az Ócsai nemzetbiztonsági szakszolgálat titkos objektumáról?
Az objektum az Ócsai szöllő vasúti megállónál lévő volt "üzemanyagos" laktanyától nem messze van az erdőben, egy kisebb aszfaltozott műút vezet be az objektumhoz.
A kilencvenes évek végéig a határőrség "Ócsa 7. őrszázad" védte.A kiskatonák ott voltak elszállásolva,büfé,étkezde is volt,de a belső területekbe, épületekbe nem mehettek be. A belügyminisztérium embereit /24órás szolgálatban voltak/vannak/ egy busz vitte-hozta Budapestről.
Az objektum jelenleg is üzemel. -
isti101
tag
válasz
buldog-bódog #3554 üzenetére
udv
nem szándékosan választottam ezt a piktogramot, arcot, elég rég regiztem már a prohardver forumra a számitogépes dolgok érdekelnek , tippek, tanácsok, egyebek.Rátok ugy leltem, hogy egyszerüen googléba tettem a Nyiregyházi honvédségi bolt , aszem 4 iknek ezt a laktanyás fórumszálat dobta ki, beleolvastam , gondoltam irok ide hátha tud valaki valamit, ennyi, ha zavartam bocs -
Kephamos
addikt
válasz
buldog-bódog #3554 üzenetére
Évekkel ezelőtt jártam abban a boltban. Valószínűleg már bezárt.
A "piktogrammal" nem lehet mit kezdeni. A tiédet is bitorolja több száz user évek óta. Nem jut mindenkinek egyedi kép. Ez ilyen.
-
buldog-bódog
csendes tag
válasz
Kephamos #3553 üzenetére
Szia, én naponta járok el a teszkó mellett minden oldalról (Pazonyi út, Kosbor utca, 4-es huszárok utca),
de nem emlékszem ilyen boltra.
Holnap megkérdezem a Barátomat, hátha tud a város más pontján ilyet.
-d-Megjegyzésem: nem szerencsés isti101 piktogramja, mivel megtévesztő. Ezt "öreg"
Barátunk, Ócskás "bitorolja" már réges-régen!!!-d-
-
isti101
tag
udv
kérdeznék valamit, tegnap december 11 dikén az mr1 rádiót hallgatam és volt egy riport amiben bemutatták a honvédség álltal nyitott military üzletet ahol elég jó áron lehet mindenféle katonai ruházatot kapni, amit a magyar honvédség ugymond már nem használ ,.
A riportban arról is beszéltek , hogy a közeljövöben Nyiregyházán is nyit a honvédség egy ilyen boltot, ha tudtok e erről valamit , mert a távolság miatt nekem a Nyiregyházi lenne a legjobb. -
huppancs89
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Házimozi belépő szinten
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Napelem
- Politika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest