Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Régi Gépterem: 386
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
xgbcx
tag
válasz
masterful87 #94 üzenetére
Megy mindkét kamera a windowsos alkalmazással.
-
xgbcx
tag
válasz
masterful87 #69 üzenetére
-
onlineair
tag
válasz
masterful87 #66 üzenetére
De, pár töltés-merülés után majd kiírja (legalábbis nálam így volt)
-
masterful87
senior tag
válasz
masterful87 #62 üzenetére
Most néztem rá a lemezkezelésre.
Van 100 megás rendszerpartíció, 500 megás helyreállítási, és a maradék jut a 10-nek, ~14GB.
A telepítés utáni lemezkarbantartás előtt azt mondta, hogy a Win.old 10 gigás, és ő majd 11 gigát szabadít fel, aztán nem úgy lett.
Gondoltam majd a CCleaner. Marha lassan törölt, és ez se tudott valami sokat felszabadítani, nem lehet hinni neki.
A hibernálás kábé 400 megát jelent, ezt is próbáltam, ki is kapcsoltam.
A virtuális memóriával lehet még némi helyet nyerni, de 1 giga RAM mellé 1 giga igencsak el kél. Egyelőre másfél gigán hagytam.Szóval a lényeg, hogy win10 update után, tök tiszta, új rendszerrel, ccleaner után, hibernálás nélkül, 1,5 giga lapozófájllal komoly 5,75GB-om maradt a C-n. Vissza a régi szép időkbe, újra meg kell tanulni kis helyen elférni.
-
sz332
csendes tag
válasz
masterful87 #55 üzenetére
szerintem az csak az ellenség megtévesztése miatt volt
Rakj bele egy 16 gigás microsd kártyát, és csináld úgy, ahogy leírtam, úgy menni fog.
-
sz332
csendes tag
válasz
masterful87 #51 üzenetére
Nem kell parázni, több óra volt, mire a windows 10 felfrissítette magát. Én is megijedtem, amikor megakadt 3%-on, de továbbment. Igazából úgy kellene csinálni, hogy este felrakni, reggel pedig megnézni, hogy mi történt, és akkor nem idegesítené magát az ember feleslegesen
Új hozzászólás Aktív témák
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest