Hirdetés
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
onlineair
tag
Pár kérdésem nekem is lenne:
1, a garancialapon lévő szám a készüléken hol szerepel? Olvastam hogy valakinek más szám szerepelt a lapon mint ami valójában a tablet száma és bement reklamálni, kijavították. De én sehol nem láttam ezt a gyári számot hogy leellenőrizzem....
2, w10 alatt próbaképpen kipróbáltam a sim kártyát, felismerte minden ok, megcsörgettem
nem történt semmi... Holott a leírás szerint lehetne a tabról hívni és fogadni is hívást ha van bent sim, igaz ezt 8.1-re írta. Kell valami külön program, vagy hogy működik ez?
3, apróság ugyan, de ha már adták hozzá... szóval az ajándék újságok lapon nem szerepel kód, hogy lehet akkor őket aktiválni? Egyedül az XBOX lapon van kupon kód, esetleg azt kell megadni majd itt is?
4, a készüléken a w10 embléma valójában csak dísz?
5, bekapcsoláskor a készülék alján a kijelzőnél (álló helyzetben a w10 embléma fölött)amikor fekete a háttér nem világosabb néhol, mintha a led erősebb lenne vagy nem is tudom... De ez szinte csak a bekapcsoláskor és csak amikor fekete a képernyő....
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6 - Három nap alatt több mint hét millió példányt adtak el belőle
- Videó stream letöltése
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ iPad (A16) 2025 + Prémium SPIGEN tok + ESR mágneses Digital Pencil
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő