- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
onlineair
tag
Pár kérdésem nekem is lenne:
1, a garancialapon lévő szám a készüléken hol szerepel? Olvastam hogy valakinek más szám szerepelt a lapon mint ami valójában a tablet száma és bement reklamálni, kijavították. De én sehol nem láttam ezt a gyári számot hogy leellenőrizzem....
2, w10 alatt próbaképpen kipróbáltam a sim kártyát, felismerte minden ok, megcsörgettem
nem történt semmi... Holott a leírás szerint lehetne a tabról hívni és fogadni is hívást ha van bent sim, igaz ezt 8.1-re írta. Kell valami külön program, vagy hogy működik ez?
3, apróság ugyan, de ha már adták hozzá... szóval az ajándék újságok lapon nem szerepel kód, hogy lehet akkor őket aktiválni? Egyedül az XBOX lapon van kupon kód, esetleg azt kell megadni majd itt is?
4, a készüléken a w10 embléma valójában csak dísz?
5, bekapcsoláskor a készülék alján a kijelzőnél (álló helyzetben a w10 embléma fölött)amikor fekete a háttér nem világosabb néhol, mintha a led erősebb lenne vagy nem is tudom... De ez szinte csak a bekapcsoláskor és csak amikor fekete a képernyő....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest