- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a baj, hogy ilyenekre van szükség. Azért jóval erősebbek a videókártyák, mint régebben. De, ha megnézzük a játékokat, akkor látjuk, hogy régebben is voltak szép játékok, és a mostani játékok, szerintem nem annyival szebbek, mint amennyivel erősebb, drágább vga kell alájuk. Lehet fejleszteni nagyon erős gpu-t, lehet mellé rakni rengeteg vramot, ha olyan programot futtatunk rajta, ami azt is megakasztja, teleírja.
-
-
GodGamer5
addikt
16 gigás kártyám van, de így se kapcsolnék be egy ilyen semmirevaló funkciót.
-
podtibi
senior tag
válasz
flashpointer #8 üzenetére
+1 Nem inkább temetni?
-
xyvalaki
aktív tag
Beszélek anyanyelvi szinten németül, svédül, elég jól kínaiul, megertetem magan dánul, norvegul. Az angolt megertem, mindent, de a kiejtésem hogy is mondjam finoman, hagy némi kívánni valót maga után. Pedig van olyan VGA-m ahova ez kellhet. Szerinted aki nem beszel tökéletesen angolul az mind GTX 970-el játszik? Nem is tudtam hogy 4070 felett nyelvizsgához van kötve a VGA vásárlás.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
flashpointer #8 üzenetére
Optimalizalod a jatekot vele a tippekkel/beallitasokkal, aztan kikapcsolod.
-
xyvalaki
aktív tag
Az egyetlen gond hogy jelenleg csak angol nyelven tud. Bár meg lehet hekkelni, hogy mondjuk a google hangfelismerőjét használja.
Lehet fikázni, hogy megint egy AI, de ez nem DLSS 4! Segít a beállításokat optimalizálni, hogy csökkenjen a latency, több legyen az FPS. Ez az egyik legfontosabb az esport játékokban. Átlagos játékosnak segít ha elakad valahol. Szerintem van benne potenciál. -
Busterftw
nagyúr
"Többek között elég csak rákérdezni arra, hogy az adott program futtatásával kapcsolatban min lehetne még javítani, és a G-Assist rendszer elkezdi sorolni a potenciális lehetőségeket."
- Upgrade to RTX 5090.
- Upgrade to RTX 5090.
-
NvidiaRTX
őstag
Ilyen AI xarságok nélkül is tudom hogyan kell egy játékot max grafra tenni és hogy hol kell bekapcsolni a Frémgent meg a DLSS-t.
Szóval köszi NV a nagy semmit. Azon fáradoznál inkább egy hogy egy közel csúcs VGA-n (khm 4080S, 5080) ne csak xaros 16GB VRAM legyen hanem minimum 20-24 mert sajnos olyan szépen elfogy még 1440p-be is hogy öröm nézni.
Igazából nem is értem az 5080 és 5090 közötti iszonyat nagy VRAM különbséget. Azt csodálkoztok ha kell a kutyának annyiért egy fel OC-zett 4080S amit csak a multiférmgen tart egyben ami szintén egy csak egy szoftveres baromság.
Jövőre mi lesz? Csak szoftvert fizetek VGA-t nem is kapok?
Akkor már GeForce Now, kb ugyan ott vagyok vele.
Olyan lesz ez a cég is mint a Samsung meg az ápül, hogy minden évben teljes áron oda adják nekünk ugyan azt csak pár paraméter ami különbözik és meg sem érzed a teljesítmény különbséget.
-
Fú, anyám… azért ez úgy kellett, kint egy falat kenyér.
-
zhit86
csendes tag
továbbá 12 GB VRAM-mal rendelkező GeForce RTX 30-as, 40-es és 50-es sorozatú VGA-ra lesz szükség
Aki mondjuk vesz egy 5070-nel szerelt gamer notebookot az akkor így járt... hogy a korábbi szériák mobil chipjeinek zöméről már ne is beszéljünk.
Tavaly év végére már eljutottunk oda, hogy még az ezzel híresen szemétkedő Apple-nek is leesett az, hogy most olyan időszak jön, amikor nem a RAM-mal kell spórolni... erre az NVIDIA meg a 600-700 ezres notebookokba is 8 GB-os GPU-t ad most is.
Ez meg talán a Ryzen AI MAX APU chipeknek kedvez majd... -
Cyberboy42
senior tag
tehát ha iszonyatosan laggol a játék, mert elfogy a vram, akkor megmondja majd hogy kapcsoljam ki ezt a nonszenszt hogy fusson a játék rendesen?
-
nvidiAI
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NVIDIA App már bővült is a lehetőségekkel, de 12 GB VRAM-ra minimum szükség lesz.
- Geforce GTX950 2GB OC
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest