- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Menadrin
kezdő
válasz
prime77 #26086 üzenetére
Kedves kolléga, igazat adtam neked kicsit visszább, de! Szuper tartós kell? Nagyon nézőpont kérdése, hogy kinek mi a jó illat. Szerintem nem lehet egyetlen egy illatot szeretni és csak azt akarni és nem tudni elengedni. Én azt hittem annó, hogy bvlgari man in black a parfümök királya, meg milyen jó illata van meg fú de finom, tartósság télen picit gyengébb ugyan, de leszartam, annyira jó illata van. Nem azért írom, hogy próbáld ki, csak azért, mert azt hitten semmi nem fog tetszeni az után. Aztán a kezembe került a sokak által kopkodott 1million, nem volt rossz, de másodszor mikor találtam egy olcsót a neten, mondom el megyek még egyszer a mullerbe kiprobalom h milyen mert nem emlekeztem teljesen, a polcon mellé nyúltam és a parfüm verziót fujtam a kezemre, ahh valami kegyetlen jó édes virágos illat, na onnantól a bvlgari felejtős is lett. És tartósságba sillageba is veri a bvlgarit és kicsit melegebb időben is jól működik. Szóval az, hogy még nem találtál jót, nek jelenti hogy nincs. Giot nem fogsz találni, ha csak nem az illat alkotója be nem keveri neked, amit kétlek.
De panaszkodsz, hogy nincs tartós illat, kérdezem én tisztelettel kedves kolléga, próbáltál olyat, hogy montale arabians tonka? Hogy gyakorlatilag fujsz a csuklodra és nem bírnak megmaradni melletted az emberek egy szobában mert akkora a vetítése? Hogy gyakorlatilag másnap ugyanúgy érzed magadon az illatot még ha zuhanyoztal is? És a harmadnapot nem is mondom mert borkozel simán érzed még.
Vagy esetleg egy mancera red tobaccot? Ami nagyon közel van tartósságban az arabianshoz, csak számomra kellemesebb illat. Próbáltad őket? Mert mondod nincs tartós illatEsetleg egy ganymedet próbáltad? Persze megosztó illat, abszolút vigyázni kell vele, de én a muanyag palcaval huztam kettőt a csuklomra és a kornyezetembe azt kérdezték mi ez az illat úgy hogy az este elmentem aludni és másnap kénytelen voltam ágyneműt húzni, mert olyan erősen éreztem az ágyneműmön. És akkor van a sauvage elixir. Róla nem tudok nyilatkozni mert nem próbáltam, de mondják hogy tartós. Létezik olyan, hogy tartós és a mancera/montale nem drága. Persze nem mindenkinek jön be és abszolút megosztó, de egy red tobacco szerintem igen is jó illat és megéri az árát, mivel tartós és projektal ész nélkül. De akkor vegyünk egy interludot, finom illat és másnap is érzed. Persze drága, de tart is
abban igazad van h a regi parfümök tartosabbak jobbak voltak, de az hogy manapság nincs tartós illat az nem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest