- eBay-es kütyük kis pénzért
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- svajcsik18: email csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Rexona Maximum Protection Clean Scent van nekem, egész jó szerintem. Vettem egy La Roche Posay félét is, még nem használtam. Az olcsóbbak közül a Dove Men stiftek közül a Minerals+Sage nevű illata tetszik, viszont ebben a melegben ragad, széttört ahogy tekertem a dobozból. Spray-ből Adidas Climacool vált be. A Dove abból rettenet, csak tüsszögök tőle. Golyósból a Nivea Cool Kick volt régen, most hogy írtátok talán megpróbálom újra azt is majd, viszont nem szeretem a golyósokat, a Garnierből is azért nem vettem újra. Amúgy több ezer forint elköltése után 40 fokban nincs sok esélye a 24 órás, 48 órás reklámszövegeknek, az használ hónaljkutyát kertészkedni és gyakran mosakodni, újra dezodorozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest