Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbdzyx
senior tag
válasz
bbdzyx #22000 üzenetére
Na közben kipróbáltam a mintákat, amik jöttek a csomival. A L’Homme á la Rose az elején éles, hivalkodó, de nőiesen rózsás, amiből nem sok marad meg, 2 óra múlva a leszáradása olyan mintha vennénk az Office For Men erős ambroxanját és egy lehelletnyi Hermés H24-hez hasonló zsályával bolondítanánk meg.
A sima OUD jött még, ezt már szagoltam, most jobban tetszik. A nyitánya a Baccarat-hoz hasonló fogorvosi rendelő/betadin, de csak egy pár perc kell neki és egy megfoghatatlanul egyedi, enyhén púderes, kerek és meleg illat alakul ki. Ez annyira well-blended, hogy egy jegyet sem tudok kiemelni, de nagyon kellemes.
A Grand Soir és az oud kollekción kívül igazán nincs is hideg idős illata a háznak. Tudom, hogy a friss cuccokat kedveli, de előrukkolhatna Francis barátunk valami tökös őszi, fás illattal is. Na majd talán a Dior orraként kapunk egy ilyet. Mondjuk arra is kíváncsi vagyok, hogy a kinevezése milyen hatással lesz a saját neve alatt futó brandre.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest