Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lejszlo

csendes tag

Eloszor sajat gep egy C16 volt magnoval. Videken eltem, es ott nagyon nehez volt programokat szerezni, mindenkinek 64-e volt. Mekkora arconcsapas volt, amikor kiderult, hogy hiaba bovittettem fel 64K-ra a gepet, attol meg nem megy rajta a c64-es progik :) Floppym sosem volt, nekem csak a magnos tekergetes jutott. Aztan eladtam, de 3 evvel ezelott vissza tudtam vasarolni :) Es meg mukodik!! :D Aztan lett egy Amiga CD32-om, ez is egy zsakutca volt, mert gondoltam majd veszek hozza bovitot, amivel A1200 lesz belole, de ilyet nem nagyon tudtam beszerezni... Aztan ezt eladva lett egy DX4-100-as pc, majd celeron 300A 450-en tolva :) P3 800, P3 1200, AMD Athlon 2500+ majd most egy 2140-es Intel 1.8-as 2.7-en hajtva...

Most persze probalok emulatorozni meg venni ezt azt a regi idokbol, nagyon ram tud jonni a nosztalgia, es olyan jo visszaemlekezni, mikor orakig irtam programokat basic-be... a vegere mar nemi gepi kod is belefert, dehat 2 konyvem volt, abbol tudtam csak tanulni, mert segiteni senki sem tudott.
    Meghat a jatek rendelesek irogeppel irt listak alapjan... meg a Commodore Vilag... ahhh... :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés